Νίκη πρόκριση στο κύπελλο για τον Άρη Αιτωλικού!

 


Σε παιχνίδι που διεξήχθη χθες Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 το μεσημέρι για την 2η φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας, ο Άρης Αιτωλικού επικράτησε με σκορ 3-2 της Α.Ε. Ευηνοχωρίου στο Ενώσιακο Γήπεδο Μεσολογγίου "Θεόδωρος Πασσιόπουλος".

Ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 17' με γκολ του Ζέρβα Νεκτ., η Α.Ε. Ευηνοχωρίου θα ισοφαρίσει σε1-1 στο 22' με τον Κουτσοσπύρο Αγγ., στο 38' ο Φράγκος Λάζαρος θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στο ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σημειώνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο β' ημίχρονο και στο 54' η Α.Ε. Ευηνοχωρίου θα ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Πιστιόλη Κ., στο 73' ο Πασπαλιάρης Σώζων με γκολ θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα 3-2, δύνοντας συνάμα και την πρόκριση στον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που έχει αποκλείσει ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας, Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (α' φάση) και Α.Ε. Ευηνοχωρίου (β' φάση) αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Ορθιοι από αριστερά : Φράγκος Λάζαρος, Τσαπόκος Μίλτος, Κάκκος Γιώργος, Πασπαλιάρης Σώζων, Κοντός Γιάννης, Σκαρμούτσος Κώστας.

Καθιστοι από αριστερά : Καβαλιέρης Νίκος, Ζέρβας Νεκτάριος, Φούντας Δημήτρης, Χουλιαράς Νίκος, Διαμαντόπουλος Γρηγόρης.

Αλλαγές : Φράγκος Αναστάσιος, Ξύστρας Ιωάννης, Ράπτης Αθανάσιος, Καλογήρου Αποστόλης, Βίβας Βασίλης.

Αποστολή : Κτιστόπουλος Γιώργος, Κούρτης Αλέξιος, Βασόπουλος Γρηγόρης.

Πηγή: facebook Άρης Αιτωλικού

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr