Πανέτοιμος για τον προημιτελικό με τον Τρίκαρδο ο Αστέρας Μεσολογγίου

 

Με συγκρατημένη αισιοδοξία κατεβαίνει ο Αστέρας Μεσολογγίου στον αυριανό προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Ένωση Α.Ο.Κ. Τρίκαρδος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, στις 4:30 μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που ο Αστέρας Μεσολογγίου διεκδικεί πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, έναν θεσμό που στοχεύει φέτος σε διάκριση η ομάδα μας.

Παρόλο που θα δώσει το τρίτο παιχνίδι της μέσα σε 8 μέρες, εν τούτοις ο προπονητής μας ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της ομάδας με στόχο τη νίκη -πρόκριση. Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Ι. Ντζιβανάκη – εκτός του τιμωρημένου Γ. Γερατσιάν- και δηλώνουν έτοιμοι για τη πρόκληση του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής είναι μια αξιόλογη ομάδα, που θα παλέψει για τη πρόκριση. Θα στερηθεί τις υπηρεσίες για αυτό τον αγώνα των τιμωρημένων Καπώνη και Παπανικολάου, όμως παραμένει μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει τη νίκη.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου καλεί τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν και σε αυτό το παιχνίδι και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του προπονητή και των παικτών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 3 μήνες.

Χορηγός του αγώνα είναι το Κατάστημα ελαστικών Κάκκος Χρήστος & Σια Ο.Ε.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr