Νίκη και πρόκριση στο Κύπελλο για την ΑΕΜ επί του Άρη Αιτωλικού

Κύπελλο | ΑΕ Μεσολογγίου – Άρης Αιτωλικού 2-0

Νίκη και πρόκριση με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ επί του Άρη Αιτωλικού για προημιτελική φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας, με τους νικητές να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας για την ημιτελική φάση του θεσμού τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η βροχή δεν σταμάτησε να πέφτει.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή την κυκλοφορία της μπάλας, με την ομάδα του Άρη να δείχνει προσήλωση στα αμυντικά της καθήκοντα, δημιουργώντας όμως επικίνδυνες καταστάσεις στην κόντρα επίθεση.

Ο κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Χαμένο πέναλτι στο 28΄ γιατί να την ΑΕΜ μετά από ανατροπή του Γαβρίνα στην περιοχή, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μιχαλόπουλος στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δοκάρι στο 34΄ για την ΑΕΜ σε σουτ του Μπαλαμπάνη, μετά από σέντρα του Μιχαλοπούλου στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα περάσει άουτ.

Στο 37΄επικίνδυνη αντεπίθεση για την ομάδα του Αιτωλικού με τον Δουλιώτη σε πρώτο χρόνο και εν συνεχεία τους αμυντικούς να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Στο 39΄ σέντρα του Γιάννη Παλιατσα στην καρδιά της περιοχής, κεφάλια του Πιστιόλη ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 43' πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Άρη, κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι σέντρα στην περιοχή και σουτ του επιθετικού των φιλοξενούμενων με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

Στο 53' κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου με αποδέκτη τον Πιστιόλη ο οποίος θα αποφύγει έναν αντίπαλο και από πλάγια θέση θα πλασάρει με τον Τσαπόκο να αποκρούει σε κόρνερ.

68΄ΓΚΟΛ.. ψηλοκρεμαστή σέντρα από αριστερα, κεφάλια πάσα του Αθανασόπουλου στην περιοχή για τον Γαβρίνα, με σκαστή κεφαλιά ο τελευταίος θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.

77΄Ωραια ενέργεια του Γαβρίνα ο οποίος θα βρει τον Παπαευθυμίου από αριστερά, το σουτ του οποίου θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 81΄οι γηπεδούχοι με τον Γαβρίνα θα σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα, με τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης να υποδεικνύει τον παίκτη της ΑΕΜ σε θέση οφσάιντ και το γκολ να μην μετράει.

Στο 82΄ ο Κράνης από καλή θέση θα κάνει το σουτ, με τον Τσαπόκο να αποκρούει.

91΄ Επικίνδυνη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους και σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στην αγκαλιά του Δουλιώτη.

92΄ΓΚΟΛ.. Ο Δουλιώτης θα βρει ωραία τον Γαβρίνα ο οποίος θα βγει στην κόντρα και θα κάνει το πλασέ με τον Τσαπόκο σε πρώτο χρόνο να αποκρούει τη μπάλα, στην επαναφορά με δεύτερη προσπάθεια ο Γαβρίνας θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα και την ομάδας του, γράφοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Καζάνας Σπ., η κ.α Βασιλείου Χρ. και ο κ. Ξύστρας Θ.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Χαραλαμπους, Μπαλαμπάνης, Παλιατσας Θ. (Αυτζής), Χαλαζίας (Κοσμας), Πιστιόλης (Νουλας), Παλιάτσας Ι., Αθανασόπουλος, Πλαστήρας (Κράνης), Γαβρινας, Μιχαλόπουλος (Παπαευθυμιου).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr