Εύκολη πρόκριση στο κύπελλο για τον Παναγρινιακό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για το θεσμό του κυπέλλου η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον Αχιλλέα Γραμματικούς και επικράτησε με 1-8.

Ο κ. Ξανθόπουλος παρέταξε "πειραματική" ενδεκάδα απέναντι σε μια ομάδα με διαφορά κατηγοριών η οποία όμως στάθηκε εξαιρετικά στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναγρινιακός προηγήθηκε στο 3 με τον Τσιούνη κάνοντας το 0-1 ενώ έχασε ευκαιρία στο 7 όταν αστόχησε σε πέναλτι να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 11 με τον Παπαθανασόπουλο όμως στο 37 ο Τσιούνης και πάλι έδωσε το προβάδισμα. Το ημίχρονο έκλεισε με 1-3 έπειτα από κεφάλια του Καντάνη στο 44.

Στο β μέρος ο Τσιούνης πέτυχε γρήγορα άλλα δύο γκολ στο 48 και στο 55 κάνοντας το 1-5 ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Τσάκνης με δύο προσωπικά γκολ στο 60 και στο 65 γράφοντας το 1-7. Το τελικό 1-8 σημείωσε στο 70 ο Τουρλίδας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ: Γκουρνέλος, Τζουμερκιώτης, Χρυσούλης, Κουτρούλιας, Κούστας, Θεοδωρόπουλος Ι., Κοντός, Μπουγάς, Παπαθανασόπουλος, Θεοδωρόπουλος Γ.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαλάφας (60 Καρκαλής), Τσακανίκας, Κάππας, Αυφαντόπουλος, Λίτσος (46 Μανιώτης) Καντάνης, Τσιούνης (56 Μουχάνης) Πατίλας, Τουρλίδας, Κοντογιάννης (46 Τσάκνης) Παλιάτσας.

Το Δ.Σ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί για τη φιλοξενία την ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς και της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr