Κάλεσμα στους φίλαθλους από Παναγρινιακό και Άρη Αιτωλικού για τον Τελικό Κυπέλλου

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 17.00 στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο ομάδες που έφθασαν επάξια στον τελικό.

Ο δρόμος για τον τελικό

Αχιλλέας Γραμματικου-ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: 1-8

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ- Α.Ο ΡΗΓΑΝΑ: 2-0

Ένωση Αγ. Δημητρίου-ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ 0-4

Απόλλων Δοκιμίου-ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ 2-2 (παρ. 2-4)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 και ώρα 17:00, στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναγρινιακού, στον τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας περιόδου 2022-23.

Φίλες και φίλοι του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, η ομάδα μας μετά από 18 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται ξανά σε τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας. Ο νικητής του τροπαίου θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2023-24.

Η χαρά κι η συγκίνηση για εμάς είναι μεγάλη, ένα γεγονός το οποίο θα ήταν πραγματικά κρίμα να μην ζήσει κανένας φίλαθλος, ίσως είναι η πρώτη φορά που σας ζητάμε κάτι τόσο έντονα, την παρουσία σας στο γήπεδο. Ελάτε να δείξουμε όλοι μαζί το απόγευμα του Σαββάτου πως η φράση που λέμε και ξανά λέμε, "Ολοι μαζί, όλοι ΑΡΗΣ" γίνεται πράξη.

"ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ"

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr