Νίκη και πρόκριση για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου επί της Αναγέννησης Μεσολογγίου!

Αναγέννηση Μεσολογγίου – Ακαδημία Ευηνοχωρίου 2-4

Νίκη και πρόκριση με 4-2 για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου επί της Αναγέννησης Μεσολογγίου για την 1η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας το απόγευμα της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Το φιλμ του αγώνα:

19΄γκοολ για την Αναγέννηση, ανάποδο ψαλίδι του Κατσαβού με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα αμυντικών και να παίρνει ύψος, κεφαλιά Κατσάνου απόκρουση του Μπρατσικά, προσπάθεια του Κοτοφώλη να απομακρύνει θα την στείλει στα δίχτυα 1-0.

36΄γκοολ για την Ακαδημία από τα ένδεκα βήματα, προσπάθεια για σέντρα από δεξιά για τους φιλοξενούμενους με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Κατσάνου και τον κ. Σούζα να καταλογίζει το πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βλαχογιάννης και θα κάνει το 1-1.

38΄γκοολ για την Ακαδημία, γυριστό ανάποδο ψαλιδάκι του Σακελαρόπουλου και 1-2.

39΄μεγαλη χαμένη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν, πλασέ Χαμοσφακίδη αποκρούει σωτήρια ο Μπράτσικας, στην επαναφορά σουτ του Καλύβα θα μπλοκάρει ο Μπράτσικας.

45΄γκοολ για την Ακαδημία, σέντρα Γερατσιάν από δεξιά, σουτ Βαλχογιάννη πάνω στην κίνηση 1-3.

51΄γυριστό σουτ από τον Σακελαρόπουλο θα μπλοκάρει ο Τσαπόκου.

63΄σουτ Χαμοσφακίδη, θα απομακρύνει με τα πόδια αμυντικός.

70΄κεφαλιά του Κατσάνου, θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Μπράτσικας.

71΄γκοολ για την Ακαδημία, κάθετη πάσα στην περιοχή του Κράνη, σουτ Κουντούρη και 1-4.

88΄γκοολ για την Αναγέννηση, σέντρα από δεξιά του Καλύβα, σουτ Κατσαβού και 2-4.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σούζας, Λιόνας και Βασιλόπουλος.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Τσαπόκου, Μπαλαούρας, Κουλιαμπάς, Παπουτσόπουλος, Κατσάνος, Μακρής (69΄Σαρρής), Καλύβας, Σαμαράς (54΄Παπαδόπουλος), Κατσαβός, Δάλλας, Χαμοσφακίδης (78΄Μωραϊτης).

Ακαδημία Ευηνοχωρίου: Μπράτσικας, Κουντούρης (72΄Αλεξανδρόπουλος), Κοτοφώλης, Φλωρόπουλος, Γερατσιάν, Κωνσταντάρας, Μαχμούτ (76΄Μιχαλόπουλος), Σακελαρόπουλος, Κράνης, Βλαχογιάννης, Νεμποτάκης (54΄Κούστας).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr