Την πρόκριση ο Παναιτωλικός.. τα παράπονα η Φλόγα

Σε ένα παιχνίδι που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο EMILEON η Κ20 του Παναιτωλικού κέρδισε τη Φλόγα Παλαιομάνινας με 1 - 0 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. "Χρυσός" σκόρερ για τον Παναιτωλικό ο Μωραΐτης με πέναλτι στο 86ο λεπτό, με τη Φλόγα όμως να φωνάζει για πέναλτι στο 94΄ σε χέρι του Ζίγκηρη μετά από προσπάθεια του Κόκκαλη.

Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν. Μετά το 30΄ ο Παναιτωλικός και πάλι ισορρόπησε το παιχνίδι και η Φλόγα στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου απείλησε. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Φλόγα προσπάθησε να απειλήσει ξανά, πιέζοντας τους γηπεδούχους, όμως μετά το 55΄ και πάλι οι παίκτες του Χρήστου Ζαρκαβέλη ισορρόπησαν.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Παναιτωλικός έδειξε να πατάει καλύτερα, έκλεισε τη Φλόγα που έδειχνε κουρασμένη και φάνηκε ότι έχει πλεονέκτημα για τη νίκη - πρόκριση. Εκεί κρίθηκαν ουσιαστικά όλα και ο Παναιτωλικός πήρε την πρόκριση.

Η Φλόγα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 14΄, όμως ο εκπληκτικός Κουσιάδης έδιωξε σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Νάκου. Στο 32΄ ο Μάλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως η κεφαλιά που έπιασε δεν απείλησε τον Καραγκούνη που απέκρουσε εύκολα. Ο Κουσιάδης στο 44΄ έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Βασιλογιάννη και στη συνέχεια Δερβίσης και Νάκος δε μπόρεσαν να τον νικήσουν.

Η μεγάλη ευκαιρία της Φλόγας στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε στο 52΄ με το Νταλαπέρα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αλλά από πλάγια δεξιά να σουτάρει άουτ. Στο 56΄ ο Παναιτωλικός είχε διπλή ευκαιρία με το Βακράκο και στο 60΄ ο Μωραΐτης από καλή θέση πλάσαρε άουτ. Στο 66΄ ο πολύ καλός Καράι έπιασε δυνατό σουτ, όμως ο Καραγκούνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 77΄ ο Μυτιλήνης έκανε προσπάθεια, ο Ζαχαράκης έκανε χέρι και ο πρώτος βοηθός Κωσταράς σωστά υπέδειξε το πέναλτι. Όμως ο Βασιλάρης νικήθηκε από τον Καραγκούνη και το 0 - 0 παρέμεινε. Στο 85΄ ο Μωραΐτης δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Καντάνη με το Λιόνα να δίνει πέναλτι. Το πέναλτι δόθηκε για τράβηγμα, που δε φαίνεται πάντως, καθώς αν υπάρχει είναι για μαρκάρισμα στο γόνατο και ο Καντάνης δε δέχεται κάρτα που θα ήταν η δεύτερη και θα άφηνε τη Φλόγα με 10 παίκτες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μωραΐτης που νίκησε τον Καραγκούνη και έκανε το 1 - 0. Η Φλόγα στην τελευταία φάση πάτησε περιοχή, ο Κόκκαλης προσπάθησε να περάσει το Ζίγκηρη με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του μπακ του Παναιτωλικού, με το Λιόνα όμως να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στις διαμαρτυρίες των παικτών της Φλόγας ο Ξευγένης σπρώχθηκε από συμπαίκτη του που πήγαινε να διαμαρτυρηθεί, έπεσε πάνω στο Λιόνα και ο διαιτητής του έδωσε απευθείας κόκκινη για απώθηση.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Παναιτωλικού να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους σε τελικό μετά τη σεζόν 2013 - 14 και τους ανθρώπους της Φλόγας να διαμαρτύρονται έντονα για την τελευταία φάση.

Από τους νικητές ο Κουσιάδης ήταν εντυπωσιακός και όταν χρειάστηκε λειτούργησε σωστά, ο Καράι ήταν ακούραστος και πολύ καλός και στις προωθήσεις τους, ο Μαλής ξεχώρισε στην άμυνα και ο Μωραΐτης έδωσε πολλές μάχες στην επίθεση. 

Από τη Φλόγα ο Καραγκούνης ήταν αρκετά καλός, ο Καντάνης σταθερός στην άμυνα, ενώ ο Βασιλογιάννης και ο Δερβίσης στο ντεμπούτο του βοήθησαν δημιουργικά. Όμως η ομάδα έχασε με τραυματισμό τους Φραγκούλη και Βασιλογιάννη και με κόκκινη τον Ξευγένη.


Το φιλμ του αγώνα.


13΄ Σέντρα του Βασιλογιάννη από δεξιά ο Νταλαπέρας κάνει γύρισμα με κεφαλιά και ο Κόκκαλης με γυριστό σουτ στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

14΄ Σέντρα του Νταλαπέρα από αριστερά ο Νάκος πιάνει την κεφαλιά από κοντά, όμως ο Κουσιάδης με εντυπωσιακή επέμβαση διώχνει σε κόρνερ.

21΄ Σέντρα του Μαργαρίτη από δεξιά ο Μωραΐτης πιεζόμενος από τον Τραγουλιά πιάνει την κεφαλιά που φεύγει άουτ.

22΄ Σουτ του Νταλαπέρα απέκρουσε ο Κουσιάδης.

32΄ Κεφαλιά του Μαλή από καλή θέση αποκρούει ο Καραγκούνης.

44΄ Φάουλ του Βασιλογιάννη από αριστερά η μπάλα περνάει και ο Κουσιάδης διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

45΄ Η άμυνα του Παναιτωλικού δεν απομακρύνει ο Κουσιάδης προσπαθεί να διώξει, ο Δερβίσης κοντράρει αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

45+2΄ Σουτ του Νάκου φεύγει πάνω από το δοκάρι.

52΄ Πάσα του Βασιλογιάννη στο Νταλαπέρα που από δεξιά απέναντι από τον Κουσιάδη σουτάρει άουτ.

56΄ Ο Μωραΐτης πασάρει στο Βακράκο που σουτάρει ο Καραγκούνης διώχνει, η μπάλα φτάνει ξανά στο Βακράκο που σουτάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Καραγκούνης.

57΄ Σέντρα του Βασιλάρη ο Σάαντο με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.

60΄ Σέντρα του Βασιλάρη ο Καντάνης με τον Καραγκούνη δε συνεννοούνται και ο Μωραΐτης παίρνει τη μπάλα και πλασάρει ελάχιστα άουτ.

66΄ Τρομερό σουτ του Καράι ο Καραγκούνης διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

76΄ Μακρινό σουτ του Νάκου απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Κουσιάδης.

77΄ Χέρι του Ζαχαράκη σε προσπάθεια του Μυτιλήνη ο πρώτος βοηθός Κωσταράς το βλέπει και ο Λιόνας δείχνει το πέναλτι.

79΄ Ο Βασιλάρης εκτελεί το πέναλτι, αλλά ο Καραγκούνης πέφτει στη δεξιά του γωνία και μπλοκάρει.

82΄ Σουτ του Βασιλάρη απέκρουσε ο Καραγκούνης.

85΄ Ο Λιόνας υποδεικνύει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καντάνη στο Μωραΐτη.

86΄ Γκολ. Ο Μωραΐτης εκτελεί το πέναλτι και νικάει τον Καραγκούνη κάνοντας το 1 - 0.

94΄ Ο Νάκος πασάρει με κεφαλιά στον Κόκκαλη που πάει να περάσει το Ζίγκηρη, η μπάλα φαίνεται να βρίσκει το χέρι του, αλλά ο Λιόνας λέει "παίζεται".

94΄ Στις διαμαρτυρίες ο Ξευγένης δέχεται απευθείας κόκκινη κάρτα για σπρώξιμο στο διαιτητή Λιόνα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Κουσιάδης, Καράι, Ζίγκηρης, Σάαντο, Μαλής, Μιχάι, Βασιλάρης (93΄ Καββαδίας), Μαργαρίτης, Βακράκος (65΄ Μυτιλήνης), Μωραΐτης, Γιαννιώτης (91΄ Κοντογιάννης Γ.).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Καραγκούνης, Τραγουλιας, Χριστόπουλος, Ζαχαρακης, Φραγκούλης (39΄ λ.τ. Δερβίσης), Καντάνης, Νταλαπέρας (89΄ Κοκώνης), Ντζιμάνης, Κόκκαλης, Νάκος, Βασιλογιάννης (62΄ λ.τ. Ξευγένης).

Πηγή: www.olatagoal.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr