Φιλική νίκη επί της Κ19 του Παναιτωλικού για τον Όμηρο Νεοχωρίου

Νίκη με σκορ 2-1 για τον Όμηρο Νεοχωρίου στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γήπεδο του Δοκιμίου επί της Κ19 του Παναιτωλικού.

Όλα τα τέρματα του αγώνα σημειώθηκα στο πρώτο μέρος, με τον Όμηρο να παίρνει κεφάλι δυο τερμάτων (2-0) χάρη σε τέρματα των Γκασούκα και Κουτσομπίνα, έχοντας και δυο χαμένα τετ τα τετ μετά την επίτευξη των τερμάτων με τους Γκασούκα και Παπαδόπουλο.

Ο Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου θα μειώσει με τον Παπανικόπουλο να εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα του Τσιφοπανόπουλου και να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κ19 ανέβη , είχε κατοχή και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα, ενώ και από την πλευρά του Νεοχωρίου οι Γκασούκας και Ευθύμιου απώλεσαν και αυτοί δυο καλές στιγμές.

Χρηστός Ζαπάντης και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είχαν την ευκαιρία να δουν αρκετά πράγματα από τις ομάδες τους μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Δουλιώτης, Ξάνθης, Μπαλαμπάνης, Τσιφοπανόπουλος, Παπαευθυμίου (65' Παπανικολάου), Νικολογιάννης (68' Ρουπάκης), Ευθυμίου (71' Καλογερόπουλος), Κοντογιάννης, Γκασούκας, Πασπαλιάρης(62' Γαλάνης), Παπαδόπουλος (29' Κουτσομπίνας).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr