Κόντρα στον Όμηρο στο Νεοχώρι το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου

Συνέχεια στο πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής , ο Αστέρας Μεσολογγίου αντιμετωπίζει στο Νεοχώρι τον τοπικό Όμηρο, για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στις 3:00 μ.μ.

Μετά την εντός έδρας ήττας της προηγούμενης αγωνιστικής, ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης προετοιμάζει την ομάδα μας για έναν ακόμα δύσκολο αγώνα με στόχο τη καλή εμφάνιση και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Είδε όλους τους παίκτες του να είναι παρόντες στις προπονήσεις της εβδομάδας, εκτός του Θωμά Ντίμο, που είναι ακόμα τραυματίας και θα απουσιάσει για έναν ακόμα αγώνα. Επίσης, ο προπονητής μας θα έχει στη διάθεσή του και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες Αγγελάκη και Μανέτα, που έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα και είναι τα τελευταία δύο μεταγραφικά αποκτήματα της μεταγραφικής αυτής περιόδου.

Από την άλλη πλευρά, ο Όμηρος θα κατέβει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι μετά το τελευταίο θετικό αποτέλεσμά του, με τον νέο τους προπονητή και τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Απόλλων Θέρμου 1957 με 0-2,  ενώ ο Όμηρος Νεοχωρίου  πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Αστέρα Καμαρούλας, εκτός έδρας με 1-2.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr