Ο Αστέρας τις ευκαιρίες, ο Απόλλων Δοκιμίου το τρίποντο

Αν και ανώτερος σε όλο το παιχνίδι, ο Αστέρας Μεσολογγίου γνώρισε πικρή ήττα με 0-1 από τον Απόλλων Δοκιμίου, στην αυλαία του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Η θεία δίκη του ποδοσφαίρου, με την ομάδα που χάνει κλασικές ευκαιρίες για γκολ, πέναλτι και έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκειά του, έλαβε χώρα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Αστέρα Μεσολογγίου.

Οι φιλοξενούμενοι σε μία και μοναδική φάση που δημιούργησαν σε όλο το παιχνίδι, πέτυχαν το νικητήριο γκολ και έφυγαν αναπάντεχα με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο ” Θ. Πασσιόπουλος”.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρουσία φίλων και των δύο ομάδων και με καιρικές συνθήκες ανεκτού κρύου για την εποχή.

Ο Αστέρας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο αναγνωριστικά στα πρώτα λεπτά, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κέρδιζε μέτρα και κατοχή μπάλας, ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να δυσκολεύονται να κρατήσουν μπάλα και περιορίστηκαν περισσότερο σε παθητικό ρόλο. Χαρακτηριστικά, στο Α’ ημίχρονο δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία μπροστά το τέρμα των γηπεδούχων.

24′ Μεγάλη πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Γιαβρούτας από δεξιά, στο κέντρο, απέφυγε έξοχα τον αμυντικό του, και έβγαλε διαγώνια κάθετη πάσα αριστερά στον ξεχασμένο από την άμυνα του Δοκιμίου Κουτσομπίνα, ο οποίος μπήκε στη περιοχή του Απόλλων και στο τετ-α-τετ απέναντι στον Δαραβάλη, πλάσαρε άκομψα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει σε κόρνερ.

34′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν σε σέντρα -πάσα του Μαυραγάνη μες τη περιοχή του Απόλλων, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Δοκιμίου σηκώθηκαν για κεφαλιά αλλά μπερδεύτηκαν αποκρούοντας άτσαλα προς στην εστία τους αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Δαραβάλη σε κόρνερ.

36′ Νέα τελευταία ευκαιρία για το Α’ ημίχρονο για τον Αστέρα, όταν σε προσπάθεια ξανά του Γιαβρούτα από αριστερά, έβγαλε πάσα στον Σιαμήτρο Β. σε καλή θέση μες τη περιοχή του Απόλλων αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε αρχικά ο Δαραβάλης και απομάκρυναν σε δεύτερο χρόνο οι αμυντικοί τον κίνδυνο.

Στο Β’ ημίχρονο συνεχίστηκε το κυριαρχικό παιχνίδι του Αστέρα, έχοντας συνεχώς κατοχή της μπάλας. Έχασε τη πιο κλασσική ευκαιρία να προηγηθεί, καθώς κέρδισε πέναλτι που αστόχησε ο Γεραστιάν και συνέπεια όλων αυτών ήταν να δεχθεί από το πουθενά ένα γκολ που καθόρισε τον νικητή του αγώνα. Δυστυχώς για την ομάδα μας πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά ο πιο τυχερός, κι αυτή τη φορά τυχερός ήταν ο Απόλλων Δοκιμίου.

55′ Πέναλτι για τον Αστέρα Μεσολογγίου, όταν ο Ταξιάρχης Λούζι – ο οποίος επανήλθε σε ποδοσφαιρική δράση μετά από 5μηνη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω σοβαρού τραυματισμού- διεκδίκησε τη μπάλα μες τη περιοχή του Απόλλων και από μαρκάρισμα του αμυντικού βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή Ζύγα που ήταν κοντά στη φάση να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γερατσιάν αλλά ο Δαραβάλης έπεσε στη σωστή δεξιά του γωνιά και απέκρουσε το πέναλτι, με τους αμυντικούς να διώχνουν μακριά τη μπάλα.

61′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Απόλλων, όταν σε αντεπίθεση απο αριστερά βγήκε η σέντρα στα δεξιά αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Κορομηλάς Α. κόντραρε στον Μανέτα και πέρασε κόρνερ.

64′ Ωραία προσπάθεια του Παλιάτσα για τον Αστέρα, όταν σε σουτ που έκανε έξω απο τη περιοχή του Απόλλων, ο Δαράβαλης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ.

67′ ΓΚΟΛκαι 0-1 για τον Απόλλων Δοκιμίου με τον σκόρερ τον Κορομηλά Α., όταν σε λάθος στην άμυνα του Αστέρα, ο σκόρερ κέρδισε δύο κόντρες των αμυντικών μας , μπήκε στη περιοχή από αριστερά και πλάσαρε εύστοχα τον Τσερίκου για το 0-1.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Ζύγα, Βλαχοδήμου και Ξύστρα.

Αστέρας Μεσολογγίου:(Ντζιβανάκης) Τσερίκου, Γερατσιάν (88′ Ρονάλντο), Μανέτας (71′ Κοτοφώλης), Μάντης, Τάσσος, Μαυραγάνης, Κουτσομπίνας (46′ Λούζι), Μπελλάλης (65′ Ντίμο), Παλιάτσας, Γιαβρούτας, Σιαμήτρος Β.(65′ Ρισβάς)

Στο πάγκο ήταν επίσης οι Σταμάτης, Ελένης, Σχώρης και Γαντζούδης

Απόλλων Δοκιμίου:(Λαυράνος) Δαραβάλης, Καραχάλιος, Μπουμπούλης, Ζαχαράκης , Μακρής, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Κοτρώτσιος, Μπαρμπαγιάννης, Στραβοδήμος.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr