Ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου από την Αναγέννηση Στάνου

Με το αριστερό ξεκίνησε τον Β’ γύρο του πρωταθλήματος ο Αστέρας Μεσολογγίου γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στο γήπεδο της Αμφιλοχίας από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Στάνου. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, το μεσημέρι, σε ένα γλιστερό, λασπωμένο και βαρύ γήπεδο, κάτω από συνθήκες κρύου, παρουσία ελάχιστων φίλων των γηπεδούχων και ήταν για την 12η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα μας γνώριζε εξ αρχής τις δυσκολίες αυτού του αγώνα και παρατάχθηκε για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Είχε αρκετά καλή παρουσία στο Α’ ημίχρονο, ενώ στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας δεν φάνηκε ανταγωνιστική στο παιχνίδι και τη νίκη την πήρε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ, η Αναγέννηση Στάνου.

Στο Α’ ημίχρονο ο Αστέρας ήλεγχε το παιχνίδι, είχε καλή παρουσία στο γήπεδο, αποτρέποντας τους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Οι όποιες ευκαιρίες της Στάνου που έγιναν, ήταν συνέπεια λανθασμένων μη υποδείξεων οφσάιντ από τον επόπτη της περιοχής μας. Σε 2-3 περιπτώσεις έδωσε την ευκαιρία στην Αναγέννηση Στάνου να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, μη υποδεικνύοντας πεντακάθαρα οφσάιντ των επιτιθέμενων.

Επίσης, ο διαιτητής κ. Γκιάφης επέτρεψε κάποιες φορές το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα το δυνατό φάουλ που δέχθηκε ο νεαρός Σιαμήτρος Β., σε αντεπίθεσή μας, όπου ενώ θα μπορούσε να τιμωρηθεί ο αμυντικός της Στάνου ακόμα και με κόκκινη, εν τούτοις ο διαιτητής δεν υπέδειξε ούτε κίτρινη κάρτα καν. Συνέπεια του μαρκαρίσματος που δέχθηκε ο Σιαμήτρος ήταν να αποχωρήσει τραυματίας εκτός αγώνα μόλις στο 20′ δεχόμενος ιατρικές βοήθειες.

Δυστυχώς, ενώ το παιχνίδι βάδιζε σε ισοπαλία στο Α’ ημίχρονο, ελάχιστα πριν σφυρίξει τη λήξη του ο διαιτητής, δεχθήκαμε το γκολ που μας έκοψε τα πόδια και συγχρόνως έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων.

45’+2′ ΓΚΟΛ και 1-0 με σκόρερ τον Καβαλάρη για το 1-0 της Αναγέννησης Στάνου! Η προσπάθεια ξεκίνησε από λανθασμένη εκτέλεση φάουλ του Αστέρα, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση από πλάγια και η συρτή σέντρα που βγήκε μες τη περιοχή μας, πέρασε η μπάλα μπροστά από πόδια δύο αμυντικών μας και παρόλο τη προσπάθεια μαρκαρίσματος του Παναγιωτόπουλου, ο έμπειρος Καβαλάρης πρόλαβε και πλάσαρε εύστοχα τον Μ. Μάντη.

Στο Β’ ημίχρονο στις αρχές του αγώνα η Αναγέννηση Στάνου πέτυχε και δεύτερο γκολ σφραγίζοντας τη νίκη της, ενώ ο Αστέρας Μεσολογγίου φάνηκε να υποκύπτει στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

54΄ΓΚΟΛ από τον Τσούνη, που κέρδισε σε προσωπική μονομαχία τον Σ. Μάντη, μπήκε μες τη περιοχή του Αστέρα και πλάσαρε τον Μ. Μάντη για τον 2-0.

88′ ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση Στάνου με σκόρερ τον Καραλή για το τελικό 3-0.

Με λάθη στο Α’ ημίχρονο οι υποδείξεις του διαιτητή κ. Γκιάφη και του επόπτη περιοχής Αστέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα όμως στο Β’ ημίχρονο για τους κ.κ. Γκιάφη, Τάκο και Ροδάτο.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Μ. Μάντης, Γερατσιάν, Μανέτας, Παναγιωτόπουλος, Σ. Μάντης, Παλιάτσας (70′ Ντίμο), Σιαμήτρος (20′ λ.τ. Ρονάλντο), Μπελλάλης, Μαυραγάνης (60′ Κουτσομπίνας), Γιαβρούτας, Μπαρμπαρούσης (60′ Αγγελάκης).

Στον πάγκο ήταν επίσης οι : Τσερίκου, Γαντζούδης, Κοτοφώλης, Ελένης και Σχώρης.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr