Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Μεσολογγίου, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, επικράτησε με 0-2 του Αστέρα Καμαρούλας. Ο αγώνας διεξήχθη στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Αγρινίου το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, το μεσημέρι, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα μας πραγματοποιώντας ένα δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα, προηγήθηκε γρήγορα με 0-2 και κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. Ήταν μία νίκη που χρειαζόμασταν βάσει των τελευταίων εμφανίσεων και έδωσε τη δυνατότητα στο προπονητή μας να δώσει λεπτά συμμετοχής στον αγώνα σε νεαρούς παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία μας που δεν είχαν μέχρι τώρα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα.

Το Α’ ημίχρονο ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ για τον Αστέρα που ουσιαστικά διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και την άνετη νίκη της ομάδας μας. Παρόλο το αρχικό λάθος του τερματοφύλακά μας στο πέναλτι που υπέπεσε στο τέλος του ημιχρόνου, εν τούτοις με την απόκρουσή του απόσβησε αυτό το λάθος και δεν επέτρεψε τους γηπεδούχους να επιστρέψουν ξανά στο παιχνίδι.

18′ ΓΚΟΛγια τον Αστέρα με σκόρερ τον Γιαβρούτα. Σε επίθεση της ομάδας μας ο Παλιάτσας βρέθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή της Καμαρούλας, εξαπέλυσε δυνατό σουτ που απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακάς και από κοντά ο αμαρκάριστος Γιαβρούτας δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα γκολπόστ, γράφοντας το 0-1!

22′ ΓΚΟΛκαι 0-2, σε απομάκρυνση της άμυνάς μας σε επίθεση των γηπεδούχων με βαθιά μπαλιά, αυτή έφτασε στον σκόρερ Σιαμήτρο Β. ο οποίος ξεχασμένος από την άμυνα των γηπεδούχων, μπήκε μες τη περιοχή με τη μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-2.

43′ Πέναλτι για τον Αστέρα Καμαρούλας, όταν σε προσπάθεια από δεξιά των γηπεδούχων, έγινε βαθιά μπαλιά μες τη περιοχή μας και πλάγια, ο Τσεκρέζι έκανε λανθασμένη έξοδο και ανέτρεψε τον επιθετικό της Καμαρούλας, με τον διαιτητή Ασημάκη να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτελέστηκε στην αριστερή πλευρά του Τσεκρέζι , ο οποίος με μπλοζόν απέκρουσε το πέναλτι και απομάκρυναν το κίνδυνο οι αμυντικοί μας.

Στο Β’ ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι κέντρου και για τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις ευκαιριών αλλά οι μικροί που μπήκαν στον αγώνα από βιασύνη και απειρία δεν είχαν καλή τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά ούτε οι γηπεδούχοι απείλησαν ιδιαίτερα την εστία της ομάδας μας και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Δυστυχώς ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του παίκτη μας Ταξιάρχη Λούζι, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι από το παιχνίδι. Του ευχόμαστε ταχεία επάνοδος!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Ασημάκη, Βλαχοδήμου και Λύσσαρη

Αστέρας Καμαρούλας: (Βραχωρίτης) Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος (66′ Πετρονικολός), Λιάτσος (38′ Παναγιωτόπουλος Ι.), Τσακανίκας (66′ Πίτλιγγερ), Παναγιωτόπουλος, Προβίδας, Σαμψώνας, Σαλαγιάννης (38′ Μήκας), Δήμος, Τουρλίδας, Ταμπάκης

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Καπέλης, Καρφής, Σταμάτης, Ζαμπάρας και Ταταράκης

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Τσεκρέζι, Γερατσιάν, Μπαρμπαρούσης, Παναγιωτόπουλος, Μάντης, Παλιάτσας (61′ Τάσσος), Σιαμήτρος Β. (63′ Λούζι), Ντίμο (79′ Μπελάλης), Ρονάλντο (65′ Τριώτης), Γιαβρούτας (79′ Ελένης), Μανέτας

Στο πάγκο ήταν επίσης οι :Γρίβας, Σχώρης , Γαντζούδης και Σιαμήτρος Γ.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr