Ήττα στο Θέρμο για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Στον εξ αναβολής αγώνα για τη 15η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, ο Αστέρας Μεσολογγίου γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Θέρμο από τον τοπικό Απόλλων Θέρμου 1957, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, το μεσημέρι.

Για έναν ακόμα αγώνα η ομάδα μας προδόθηκε από τα χαζά της αμυντικά λάθη δεχόμενη γρήγορα στο παιχνίδι δύο γκολ που τελικά έφταναν για τους γηπεδούχους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα ανταγωνιστική. Η απόδοσή της κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, δεν δημιούργησε καμία φάση για γκολ και δυσκολευόταν αφάνταστα να κρατήσει τη μπάλα και να οργανώσει επιθέσεις.

13′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Στεργίου, η μπάλα από λάθος υπολογισμό του Τσερρίκου κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας.

20′ ΓΚΟΛμε σκόρερ τον Κοκκώνη Σ. για τον Απόλλων Θέρμου, όταν σε προσπάθεια των γηπεδούχων με κόρνερ, απομάκρυναν τη μπάλα οι αμυντικοί μας, η μπάλα έφτασε στον σκόρερ έξω από τη περιοχή του Αστέρα, ο οποίος έπιασε ένα περίεργο σουτ που αιφνιδίασε τον Τσερρίκου και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο Β’ ημίχρονο ο προπονητής μας προχώρησε άμεσα σε τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα, με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας μας. Ο Αστέρας ισορρόπησε λίγο τον αγώνα, προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.  Δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Δυστυχώς, προς το τέλος του παιχνιδιού αποβλήθηκε ο αμυντικός μας Γ. Γερατσιάν, με απευθείας κόκκινη κάρτα, σε μαρκάρισμά του σε επιθετικό παίκτη των γηπεδούχων που έφευγε μόνος του σε αντεπίθεση.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Τσοπλάκου, Τσιλίκα και Κουτρουμάνου.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση του Απόλλων Θέρμου 1957 για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας!

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Τσερρίκου (46′ Γρίβας), Μανέτας, Μπαρμπαρούσης (46′ Κουμπαρούλης), Μάντης, Γερατσιάν, Παλιάτσας (46′ Αγγελάκης), Μπελλάλης, Ρονάλντο (65′ Ντελής), Γιαβρούτας, Σιαμήτρος Β.

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Σχώρης, Ελένης, Τσεκρέζι και Κουτσομπίνας

Απόλλων Θέρμου 1957: Ρόκκος Α., Μπαλάφας, Κοκώνης, Καντζέλης, Σαμψώνας (78′ Νούλας Β.), Κοκώνης Σ., Νούλας (84′ Καλλιακμάνης), Μούττα, Στεργίου(88′ Ρόκκος), Κόκκοτος (88′ Μπίστας)

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr