Την ΑΕ Ευηνοχωρίου υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου στον τελευταίο εντός έδρα αγώνα του στο πρωτάθλημα

 

Αυλαία στους εντός έδρας αγώνες για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22 δίδει ο Αστέρας Μεσολογγίου το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, το απόγευμα, υποδεχόμενος την Α.Ε. Ευηνοχωρίου, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Ο αγώνας θα γίνει για την 21η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ατρομήτου Αντιρρίου, η ομάδα μας θέλει να κλείσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του με μία ακόμη νίκη, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης με ικανοποίηση είδε όλους του παίκτες να προπονούνται μες τη βδομάδα και να τίθενται στη διάθεσή του για το Σαββατιάτικο αγώνα. Είναι η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και όλοι στην ομάδα θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να χαροποιήσουν τους φίλους της ομάδας που όλη τη χρονιά στάθηκαν δίπλα στις προσπάθειές τους.

Στον αγώνα του Α’ γύρου, η Α.Ε. Ευηνοχωρίου μέσα στο Ευηνοχώρι επικράτησε της ομάδας μας με το ευρύ 5-2 , οπότε το αποτέλεσμα αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες μας να κυνηγήσουν τη νίκη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Ηλιάδης, Τσιλίκης και Βλαχοδήμου.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου καλεί τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν και στο τελευταίο μας  αγώνα που θα γίνει στο Μεσολόγγι και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του προπονητή και των παικτών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr