Αυλαία με τραπέζι για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκε -μετά από δύο χρόνια – η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Αστέρα Μεσολογγίου, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, το βράδυ, ρίχνοντας  με το πιο όμορφο τρόπο την αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μίας καθ όλα πετυχημένη χρονιά για την ομάδα μας.

Στη γιορτή μας παρευρέθηκαν η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου και το σύνολο των παικτών της ομάδας. Σε πολύ ωραίο και ζεστό κλίμα, παίκτες και Διοίκηση απόλαυσαν τους εκλεκτούς μεζέδες και συζήτησαν ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να χαλαρώσουμε διασκεδάζοντας, κλείνοντας την φετινή σεζόν και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με το τέλος του καλοκαιριού!

Έγινε ένας σύντομος απολογισμός για την προηγούμενη χρονιά και τέθηκαν κάποιοι στόχοι για την επόμενη.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, η πλειοψηφία του βασικού κορμού των παιχτών της ομάδας που τέλειωσε το φετινό πρωτάθλημα έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έτσι, στόχος είναι η απόκτηση κάποιων κυρίως νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μέσα στο καλοκαίρι, που θα συμπληρώσουν το υπάρχων δυναμικό, έτσι ώστε να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο, πάντα όμως σε συνεννόηση με το νέο τεχνικό team της ομάδας που θα έχει τον πρώτο λόγο.

Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον φίλο της ομάδας μας, Θεοφάνη Καλαβριζώτη για την χορηγία των κρεατικών που προσφέρθηκαν στο γεύμα!!

Πηγη: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr