Φιλική ισοπαλία στο Αντίρριο για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Στο δεύτερο φετινό του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο Αστέρας Μεσολογγίου αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Ο αγώνας διεξήχθει τη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, το βράδυ, στο Δ.Α.Κ. Αντιρρίου κάτω από το φως των προβολέων.

Καθώς πλησιάζει, ελπίζουμε, ο καιρός που θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του Νομού μας, οι δύο ομάδες, που προετοιμάζονται εντατικά για την έναρξη των αγώνων Κυπέλλου και Πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν αντιμέτωπες δίδοντας την ευκαιρία στους προπονητές και των δύο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου εμφανίστηκε στο γήπεδο με κάποιες απουσίες βασικών παικτών, αλλά όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι μπορούν να αναπληρώσουν τις όποιες φετινές απουσίες. Με ανανεωμένη ομάδα και με παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών που “προβιβάστηκαν” από την Ακαδημία μας στην ανδρική ομάδα, η εικόνα που παρουσίασαν στο χθεσινό φιλικό ήταν αρκετά ελπιδοφόρα!

Για την ιστορία του αγώνα, ο Αστέρας Μεσολογγίου στο Α’ ημίχρονο προηγήθηκε με 0-1, με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β., είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη και έχασε κλασσική ευκαιρία τετ-α-τετ με τον Μπαρμπαρούση, κλείνοντας το ημίχρονο χωρίς να έχει απειληθεί από τη γηπεδούχο ομάδα του Αντιρρίου.

Στο Β’ ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε τη καλή κυκλοφορία της μπάλας, την αλληλοκάλυψη στην άμυνα και τις οργανωμένες αντεπιθέσεις, πέτυχε το 0-2 με σκόρερ τον Γιαβρούτα για να μειώσει ο Ατρόμητος Αντιρρίου σε 1-2 με σκόρερ τον Αλεξόπουλο. Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής μας Ν. Σταμάτης αποσυντόνισαν λίγο την συνοχή της ομάδας  αλλά παρόλο που δέχθηκε την ισοφάριση σε 2-2 από τον Αθανασόπουλο, ο Παλιάτσας με ωραίο σουτ έγραψε το 2-3. Λίγο πριν τη λήξη του φιλικού αγώνα, ξανά ο Αθανασόπουλος έγραψε το τελικό 3-3.

Ακολουθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, νέο φιλικό για την ομάδα μας, υποδεχόμενη στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου τον Α.Ο. Ζευγαρακίου.

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Ατρόμητου Αντιρρίου για την άψογη φιλοξενία!

Αστέρας Μεσολογγίου: ( Ν. Σταμάτης) Ράπτης, Παπασπύρος, Σιαμήτρος Γ., Κυρίτσης, Μανέτας, Μαυραγάνης, Τριώτης, Καπάι, Σιαμήτρος Β., Γιαβρούτας, Μπαρμαπρούσης.

Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Γρίβας, Παλιάτσας, Ελένης, Σαρρής, Τσεκρέζι, Καπάιος, Τσακαλής και Μαστροκώστας

Πηγή | asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr