Λευκός καπνός και συμμετοχή του Ιστορικού Όμηρου Νεοχωρίου στο Παρά Πέντε..

Στο παραπέντε κυριολεκτικά βρέθηκε λύση και η Ιστορική ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου θα συμμετάσχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Άνθρωποι που έχουν κατ επανάληψη δείξει με έμπρακτο τρόπο την αγάπη τους για την ομάδα βγήκαν για ακόμα μια φόρα μπροστά και πάρα τις δυσκολίες κατάφεραν μέσα σε λίγα 24ωρα να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο ρόστερ, με την καθοδήγηση να την έχει ένα δικό τους παιδί ο Χρήστος Ζαπάντης.

Συμφώνα με το στοιχειά του ρεπορτάζ εκτός από τους κ.κ Περαρή Νώντα (Πρόεδρος), Λύτρα Κώστα (Γενικό Γραμματέα), στα άτομα που τρέχουν καθημερινά θέμα της ομάδας συγκαταλέγονται και οι κ.κ Κότσαλος Νίκος και Τσάμης Μάριος.

Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία πριν λίγες ημέρες και λίγα 24ωρα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΟ Ρηγανά από τον οποίο και γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό με σκορ 3-1.

Μεγάλο θέμα για ακόμα μια ομάδα του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου ποιο άλλο το γηπεδικο..

Το γήπεδο Νεοχωρίου ξηλώθηκε πριν κάποιος μήνες μέσα Μαΐου και οι πληροφορίες λένε ότι πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν εκ νέου εργασίες για την τοποθέτηση του νέου τάπητα, με την ομάδα να αναγκάζεται να κάνει προπονήσεις και να δίνει τα επίσημα παιχνίδια της στο γειτονικό γήπεδο της Κατοχής το οποίο όμως χρησιμοποιεί και η ομάδα του Τρίκαρδου αλλά και Άρης Αιτωλικού.

Το θέμα είναι ότι εκτός από τον αγωνιστικό χώρο γενεές παρεμβάσεις χρειάζεται τόσο ο περιβάλλοντας χώρος αλλά και τα αποδυτήρια τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Όπως γίνεται αντιληπτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Όμηρος να μπορέσεις φέτος να χρησιμοποίηση την φυσική του έδρα για κάποιο επίσημο παιχνίδι.

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό μέρος.. από το περσινό ρόστερ παρέμειναν ΔΕΚΑ ποδοσφαιριστές, ενώ προωθήθηκαν και ΤΡΕΙΣ παίκτες από την Κ16.

Έγιναν ΕΞΙ μεταγραφές, ενώ στις προπονήσεις θα συμμετέχουν και ΤΡΕΙΣ νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ16.

Το aitosports.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά το φετινό ροστερ της ομάδας του Όμηρου Νεοχωριου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Προπονητής | Χρήστος Ζαπάντης

Βοηθοί | Παναγιώτης Γαρμπής, Νίκος Παλιάτσας

Οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν:

Καρατζογιαννης Αλέξανδρος ΤΦ

Τζίνας Μιχάλης ΤΦ

Περαρής Ηλίας Α

Ματσιγγας Διονύσης Α

Τσιφοπανοπουλος Δημήτρης Α

Ξάνθης Διονύσης Α

Παπαηλίου Δημήτρης Α

Βαλανδρεας Σπύρος Α (Πέρσι αγωνιζόταν στη Κ16)

Μουλαράς Δημήτρης Α (Πέρσι αγωνιζόταν στην Κ16)

Τσάμης Γεράσιμος Μ

Τρικαλινός Γεράσιμος Μ

Κρανιάς Ανδρέας Ε

Κουτρογιαννης Νίκος Ε (Πέρσι αγωνιζόταν στην Κ16).

Αποκτήθηκαν:

Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος Μ (από Άρη Αιτωλικού)

Παλιάτσας Νίκος Μ (από Αστέρα Μεσολογγίου)

Μπαρμπαρούσης Δημήτρης Α (από Αστέρα Μεσολογγίου)

Γιαβρουτας Ανδρέας Ε (από Αστέρα Μεσολογγίου)

Καπώνης Κωνσταντίνος Μ (από Τρικαρδο Κατοχής)

Λώλος Χρήστος Α (από Γαβαλού)

Και οι νυν παίκτες του παιδικού οι οποίοι προπονούνται και με την Κ16 και με την αντρική:

Τρικαλινός Γιώργος Μ

Τσάμης Άγγελος Μ

Τσώνης Δημήτρης Α.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr