Αστέρας Μεσολογγίου | Πρεμιέρα στο Λουτρό για το πρωτάθλημα

Αρχίζει το ματς….

Ξεκινάει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου – επιτέλους- της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας αυτό το Σάββατο, με τον Αστέρα Μεσολογγίου να ταξιδεύει στη πρεμιέρα του στο Λουτρό για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού.

Ένα πρωτάθλημα, με δυστυχώς τη μικρότερη συμμετοχή ομάδων στην Α’ Κατηγορία εδώ και πολλές δεκαετίες! Μόλις δέκα!

Οπότε, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στις 3:00 μ.μ., στο γήπεδο του Λουτρού η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει μια αρκετά καλή ομάδα, τον Αμβρακικό, που αν και συμπλήρωσε το ρόστερ του μόλις τη τελευταίες μέρες των μεταγραφών, εν τούτοις θα είναι μία αξιόμαχη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου προέρχεται από νίκη-πρόκριση στο Κύπελο μες στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Αστέρα Καμαρούλας και με καλή ψυχολογία. Ο προπονητής μας Ν. Σταμάτης προετοίμασε την ομάδα με τ’ εμποδίων, καθώς θα απουσιάσουν βασικοί παίκτες από τον προσεχή αγώνα. Συγκεκριμένα, δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αυριανό αγώνα τους Αγγελάκη, Παναγιωτόπουλο και Κυρίτση, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τριώτης και Καπάιος.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού προέρχεται από ήττα στο Κύπελο, καθώς αποκλείστηκε εντός έδρας από τον Άρη Λεπενού με σκορ 2-4 και με αλλαγή προπονητή, καθώς προπονητής στην ομάδα ανέλαβε ο έμπειρος Ν. Μιμιγιάννης. Σίγουρα θα εμφανιστεί με άλλη ψυχολογία και θα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα μας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ.  Σαφαρίκας - Βλαχοδήμος και Κουτρουμάνος

Πηγή | asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr