Ψυχομένη νίκη για τον Άρη Αιτωλικού επί του Απόλλων Δοκιμίου (vid)

Νίκη με σκορ 4-2 για τον Άρη Αιτωλικού επί του Απόλλων Δοκιμίου για την 2η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ένα χορταστικό παιχνίδι με έξι τέρματα, ένα πέναλτι μια αποβολή, και πολλές εύκαιρες εκατέρωθεν μπροστά στις δυο εστίες, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 2΄ο Γιάννης Πασπαλιάρης θα προλάβει και θα γυρίσει τη μπάλα πριν αυτή βγει άουτ στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον επερχόμενο Μούτσα με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του Δαραβαλη 1-0.

Στο 30΄γρηγορη αντεπίθεση από δεξιά για τον Απόλλων με τον Νταλαπέρα να κάνει το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κοτρότσος θα τσιμπήσει τη μπάλα και θα ανατραπεί από τον Φούντα με τον κ. Σαφαρικα να καταλογίζει το πέναλτι το οποίο και θα εκτελέσει εύστοχα ο Κορομηλάς Α. κάνοντας το 1-1.

Στο 38΄ο Άρης μετά από εκτελέσει φάουλ του Ζέρβα στην περιοχή και κεφάλια του Φράγκου θα πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ 2-1.

Στο 41΄γρηγορη εκτέλεση φάουλ του Μακρή ένα μέτρο περίπου κάτω από την μεσαία γραμμή με τον Μπότα να είναι εκτός εστίας και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με του φιλοξενούμενους να ξανά φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια 2-2.

Στο 76΄ο Απόλλων θα μείνει με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Δαλαγιώργος θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του ρέφερι του αγώνα για μαρκάρισμα πάνω στον Πανόπουλο.

Στο 83΄σουτ από το ύψος της μεγάλη περιοχή του Ζέρβα στην δεξιά γωνιά του Δαλαβαρη με του γηπεδούχους να παίρνουν και πάλι κεφάλι στο σκορ 3-2.

Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει ο Πανόπουλος στο 86΄οταν θα κλέψει τη μπάλα από τον Μυλωνά μέσα στην περιοχή και με πλασέ θα κάνει το 4-2.

Την επομένη αγωνιστική η ομάδα του Άρη Αιτωλικού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο γήπεδο του Ευηνοχωριου την ΑΕ Μεσολογγίου σε ένα γειτονικό ντέρμπι από τα παλιά.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σαφαρικας, Τακος, Κουτρουμάνος.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Γιάννης Κοντός) Μπότας, Φούντας (Καβαλιερης), Κοντομήτσος, Παλιάτσας, Κάκκος, Φράγκος, Mούτσα (Ζέρβας) , Αλμπάνης (Διαμαντοπουλος), Πασπαλιάρης Σ., Πασπαλιάρης Γ., Λυκούδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θοδωρής Λαυράνος) Δαραβαλης, Τσακανίκας, Κοτρότσος, Μακρής, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Νταλαπέρας, Νούλας, Στραβοδήμος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr