Ήττα στο Λουτρό για τον Άρη Αιτωλικού από τον Αμβρακικό (vid)

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ήττα γνώρισε ο "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" στον εκτός έδρας αγώνα από τον Αμβρακικό Λουτρού με σκόρ 2-0, ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 το μεσημέρι στο γήπεδο του Λουτρού Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας περιόδου 2022-23.

Οι πολλές απουσίες παικτών που είχε ο "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" στο συγκεκριμένο παιχνίδι (λόγω ίωσης & τραυματισμών), θα στοιχίσουν ώστε να μην μπορέσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

17' Δυνατό σούτ του Καμμένου θα αποκρούσει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Μπότας.

27' Ο Muca S. θα πλασάρει πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ζέρβα, αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

48' ΓΚΟΛ 1-0 : Ο Γιώτης από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπότα ανοίγοντας το σκόρ 1-0.

56' ΓΚΟΛ 2-0 : Ο Γιώτης με μπροστινή μπαλιά θα βρει τον Τσουγκρή σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, αυτός με ασίστ θα περάσει τη μπάλα στον Σ. Κοκκώνη που με πλασέ θα κάνει το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

86' Ο Λ. Φράγκος θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα πολύ αυστηρή (κόκκινη) από τον ρέφερι του αγώνα κ. Ζυγά για διαμαρτυρία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1.Α.Ε. Μεσολογγίου 19

2.Αμβρακικός Λουτρού 14

3.ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 13

4.Αρης Λεπενούς 13

5.Ατρόμητος Αντιρρίου 11

6.Απόλλων Δοκιμίου 9

7.Α.Ε. Αγίου Δημητρίου * 7

8.Αστέρας Μεσολογγίου 5

9.Ενωση Α.Ο.Κ. Τρίκαρδος 4

10.Ομηρος Νεοχωρίου * 1

Με αστερίσκο (*) οι ομάδες με παιχνίδι λιγότερο.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας θα ολοκληρωθούν για το έτος 2022 την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, και θα επαναρχίσουν το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου 2023.

Ορθιοι από αριστερά : Πανόπουλος Κώστας, Καβαλιέρης Νίκος, Παλιάτσας Θανάσης, Κάκκος Γιώργος, Μπότας Νίκος, Φράγκος Λάζαρος.

Καθιστοί από αριστερά : Ζέρβας Νεκτάριος Λυκούδης Αγγελος, Muca Serhio, Καρέτσος Νίκος, Φούντας Δημήτρης.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Γεωργούσης Φάνης, Βασόπουλος Γρηγόρης, Σέρβος Κώστας, Λύτρας Χρήστος.

Στην αποστολή ήταν και ο Κούρτης Αλέξης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr