Εντος έδρας ισοπαλία για την Ένωση Αγίου Δημητρίου με τον Άρη Λεπενους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αγώνα που η ομάδα μας κυριάρχησε χάνοντας κλασικές ευκαιρίες, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη Λεπενούς στο ΔΑΚ Αγρινίου (ΙΙ).

Πολύ όμορφο γκολ του Βασιλάρη στο 14ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής και τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-1 σχετικά νωρίς. To 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, χωρίς ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο 47ο λεπτό ο Κουτρούμπας έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Π. Θώδη, ενώ στο επόμενο λεπτό τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Σπυριλιώτη να βγάζει σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και από κοντά ο Πριόβολος την έστειλε λίγο άουτ.

Πολύ καλές στιγμές για την Ένωση με Σπυριλιώτη, Πριόβολο και Κ. Κοκώνη στο 70' , 76' και 85' αντίστοιχα. Ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 90+3' έπειτα από σέντρα του Μπαμπάτσικου και πλασέ εντός περιοχής του Σπυριλιώτη για το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας με αυτή την ισοπαλία ανέβηκε στους 11 βαθμούς, ωστόσο έπεσε στην 7η θέση, καθώς προσπέρασε ο Απόλλων Δοκιμίου έχοντας 12 βαθμούς.

Είναι η ομάδα που αντιμετωπίζει η Ένωση εκτός έδρας την επόμενη (9η αγωνιστική). Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη Λεπενούς και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πελέ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα μας.

Διαιτητές : Βλάχος, Βλαχοδήμος, Μπουκουβάλας

Οι δύο ενδεκάδες :

Α.Π.Σ. "Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (Γ.Γιάκος) :

Κουτρούμπας, Τηγανίτας, Πανταζή, Ρόκκος, Κωστόπουλος, Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Πριόβολος (80' Παπαγεωργίου) , Τσεκούρας, Σώζος (64' Μπαμπάτσικος), Σπυριλιώτης

Άρης Λεπενούς (Τ.Σπαής) :

Γεωργίου, Μουρτζιάπης, Προδρομίτης (75' Κοσμάς) , Θώδης Στ., Βαμβακάς, Τζαμαλής, Πιστιόλης, Βασιλάρης, Δήμος, Θώδης Π., Τσιούνης

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr