Νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής για το Δοκίμι, παράπονα για την διαιτησία απο τον Άγιο Δημήτριο (vid)

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου έχασε με 2-1 από τον Απόλλωνα Δοκιμίου στο Λεωνίδας Ζαχαράκης για την 9η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Ένα παιχνίδι που είχε πάθος, ένταση αλλά και κακή διαιτησία που δεν άφησε την ομάδα μας να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα με τραγικές αποφάσεις (θα ακολουθήσει βίντεο).

Στο 13ο λεπτό με ωραία προσπάθεια και πλασέ εντός περιοχής ο Αγγέλης σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση να απαντήσει, με την κεφάλια του Κ. Κοκώνη στο 18', έπειτα από όμορφη σέντρα του Πανταζή, να περνάει λίγο άουτ. Στο 29ο λεπτό η φάση του αγώνα με το καταπληκτικό σουτ διαγώνιο εκτός περιοχής του Τσεκούρα να καταλήγει στα δίχτυα του Δαράβαλη για το 1-1. Πέμπτο (5ο) γκολ για τον φορ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Το ημίχρονο έκλεισε με συνεχόμενα κόρνερ για την Ένωση και τον Δαράβαλη να αντιδράει.

Στο δεύτερο ημίχρονο με το ξεκίνημα, τραγικό λάθος του Σώζου στην περιοχή της Ένωσης, υπέπεσε σε πέναλτι, σε φάση που δεν υπήρχε ιδιαίτερος κίνδυνος για την εστία του Κουτρούμπα. Ο Αποστόλης Κορομηλάς ο οποίος κέρδισε το πέναλτι, ήταν και ο εκτελεστής για το 2-1 του Απόλλωνα στο 47ο λεπτό, ευστοχώντας με ωραία εκτέλεση απέναντι από τον Κουτρούμπα. Παρά το γεγονός ότι η Ένωση δέχθηκε νωρίς το γκολ, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έψαξε την ισοφάριση. Στο 62' πλασέ του Σώζου, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 71ο λεπτό σέντρα του Κ. Κοκώνη, κεφάλια του Ρόκκου στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο τεντωμένο χέρι του αμυντικού του Απόλλωνα Δοκιμίου, με Ζυγά και βοηθό Κοσυφαρίνη να μη δείχνουν την παράβαση. Στο ίδιο λεπτό ο Τσεκούρας σημειώνει γκολ από πάσα του Αλπέντζου, ωστόσο η βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ. Δυστυχώς η κάμερα δεν ήταν στην ίδια ευθεία για να βγάλουμε χρήσιμο συμπέρασμα, μια φάση που διαμαρτυρήθηκε εντόνως η ομάδα μας και ειδικά ο Τσεκούρας που σημείωσε το γκολ που δε μέτρησε.

Λίγο πιο μετά ο Σπυριλιώτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ενώ τον κάλυπταν τρεις ποδοσφαιριστές του Δοκιμίου. Η βοηθός είχε χάσει εντελώς τη φάση. Ο διαιτητής Ζυγάς με τόσες καθυστερήσεις και τις αλλαγές, δεν κράτησε πάνω από τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, ελάχιστος χρόνος σε σχέση με τις καθυστερήσεις που έγιναν. Το τελικό 2-1 βρήκε νικήτρια την ομάδα του Δοκιμίου, με την Ένωση να μένει στους 11 βαθμούς.

Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει πληθώρα διαιτητών στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, ωστόσο τα βασικά από τους υπάρχοντες διαιτητές τα απαιτούμε και με το παραπάνω. Τα λάθη τα οποία έγιναν σήμερα κατά της ομάδας μας, είναι αδικαιολόγητα. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν ξανά να παίζει παιχνίδια εις βάρος της Ένωσης. Απαιτούμε καλύτερες διαιτησίες!

Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα Δοκιμίου για την φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΖΥΓΑΣ, ΤΑΚΟΣ, ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗ

Οι δύο ενδεκάδες :

Οι ενδεκάδες της σημερινής αναμέτρησης:

Απόλλων Δοκιμίου (Λαυράνος):

Δαράβαλης, Κοντοπάνος, Κοτρώτσος Μ.Δ., Τσόλκας, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Απ., Νούλας, Μακρής (90' Μπαρμπαγιάννης), Κοτρώτσος Ν. (77' Γεωργιάδης) , Αγγέλης (66' Στραβοδήμος)

Α.Π.Σ."Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (Γιάκος):

Κουτρούμπας, Τηγανίτας (85' Αυδής), Πανταζή, Ρόκκος, Κωστόπουλος, Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Πριόβολος (64' Παναγιωτόπουλος) ,Τσεκούρας, Σώζος (64' Χισενάι) , Σπυριλιώτης

Οι επίμαχες φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι:

Φάση στην οποία στεκόμαστε έντονα.

Στο 71ο λεπτό, έπειτα από την σέντρα του Κώστα Κοκώνη, ο Ρόκκος πήρε την κεφάλια, με τον αμυντικό του Απόλλωνα Δοκιμίου να βγάζει την άμυνα με το χέρι το οποίο ήταν τεντωμένο, απωθώντας την μπάλα με αντικανονικό τρόπο. Αν και η κολώνα δε βοηθάει, φαίνεται ότι υπάρχει παράβαση.

Έπρεπε να δοθεί πέναλτι, η ομάδα μας θα είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2. Διαιτητής Ζυγάς και η βοηθός Κοσυφαρίνη είχαν αντίθετη γνώμη.

Η φάση του γκολ που σημείωσε ο Τσεκούρας, το οποίο δε μέτρησε διότι η βοηθός Κοσυφαρίνη σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ.

Δυστυχώς, δεν υπήρχε κάμερα στην άκρη, οπότε η λήψη είναι μόνο από τη μέση, από αυτό το σημείο. Ο ποδοσφαιριστής μας, Δημήτρης Τσεκούρας, έχει σημειώσει πολλά γκολ στην καριέρα του και ήταν σοκαρισμένος από την απόφαση της βοηθού να μη το μετρήσει.

Εμπιστευόμαστε την κρίση του έμπειρου ποδοσφαιριστή μας, φαίνεται ότι καλύπτεται από τον Δαλαγιώργο (κάτω δεξιά στο βίντεο αριθμός 6) ωστόσο δε μπορούμε να βγάλουμε 100% συμπέρασμα διότι δε βοηθάει η λήψη..

Το δεδομένο είναι ότι η βοηθός δεν ήταν στη γραμμή, οχι μόνο σε αυτή τη φάση αλλά και σε πολλές ακόμη, η πιο τρανταχτή με τον Σπυριλιώτη να καλύπτεται ξεκάθαρα από τρείς παίκτες του Απόλλωνα σε επικίνδυνη επίθεση της ομάδας μας.

Τα συμπεράσματα δικά σας..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr