Ισοπαλία για Άρη Λεπενούς και Τρίκαρδο Κατοχής

 

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές φάσεις στις δύο εστίες, Άρης Λεπενούς και Τρίκαρδος Κατοχής αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με σκόρ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκόρ στην πρώτη επικίνδυνη φάση στην περιοχή του Γεωργίου, στο 18ο λεπτό, όταν ο Κονταρής εκτέλεσε κόρνερ και ο Σεραφίγγος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 38ο λεπτό με πλασέ του Αλέξανδρου Θώδη μέσα απο την μικρή περιοχή, ύστερα απο ωραία σέντρα του Κοσμά, και έφτασαν κοντά στην ανατροπή, αλλά το σούτ του Κοσμά στο 41′ απο καλή θέση έφυγε άουτ, και ένα ακόμη σούτ μέσα απο την περιοχή του Τσιούνη στο 43′, κοντράρει σε σώματα, και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια η Τσιάρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή αλλά να μην φτάνουν με αξιώσεις στην εστία του Τσιάρα. Η σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων έγινε στις καθυστερήσεις, και συγκεριμένα στο 93ο λεπτό, όταν ο Βασιλάρης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή και ανάγκασε τον Τσιάρα στην επέμβαση του αγώνα, καθώς βρήκε ελάχιστα την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές σε αντεπιθέσεις, στο 75′ με τον Γεωργίου να αποκρούει την κεφαλιά του Σεραφίγγου, και στο 77′ με σούτ στην κίνηση του Κονταρή να περνάει άουτ.

Διαιτητής: Καζανάς – Βοηθοί: Μπρέσιακας, Μπουκουβάλας.

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής – Μόρις Τσίβιτς): Γεωργίου, Π. Τζαμαλής, Προδρομίτης, Πετανίτης (60′ Δήμος), Βαμβακάς, Σ. Δώδης, Βασιλάρης, Ε. Τζαμαλής (λ.τ 35′ Πιστιώλης), Α. Θώδης (82′ Φλούδας), Τσιούνης.

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ζήκος): Γ. Τσιάρας, Παπανικολάου (92′ Γκάτσης), Μεταξούλης (92′ Κιτσάκης), Γ. Γατσώρης, Λ. Γατσώρης, Παπαθανασίου (72′ Μαχαλιώτης), Κονταρής, Καλέντζος, Σεραφίγγος, Ντοριζας (88′ Μαζαράκης), Α. Τσιάρας (72′ Ρόμπολας).

Ρεπορτάζ | Άγγελος Πολύζος

Πηγη | agrinio24.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr