Λευκή ισοπαλία για Ένωση Αγίου Δημητρίου και Αμβρακικό Λουτρού

Λευκή ισοπαλία μεταξύ της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου και του Αμβρακικού Λουτρού, το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Η ισοπαλία, σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕΜ, έριξε τους φιλοξενούμενους στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν απο ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, και τους φιλεξενούμενους να είναι κυρίαρχοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη είχε στον πάγκο μόνο τον Μακρυπίδη, καθώς ταξίδεψε στο Αγρίνιο με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Καλύτερες φάσεις:

34′ Ο Μπαλάφας με το στήθος γυρίζει ριψοκίνδυνα την μπάλα στον Ζέρβα, ο Μπίστας παρεμβαίνει, αλλά ο τερματοφύλακας του Αμβρακικού με το πόδι απομακρύνει.

34′ Σέντρα απο δεξιά του Πανταζή, αποκρούει αδύναμα ο Ζέρβας, η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή στον Τηγανίτα που κάνει το σούτ και σημαδεύει τον πεσμένο Ζέρβα που δεν δυσκολεύεται να αποκρούσει ξανά.

44′ Συρτό σούτ του Τσεκούρα απο καλή θέση φεύγει άουτ

54′ Πολύ καλό σούτ του Καμμένου μπλοκάρει ο Κούσουλας.

59′ Σέντρα απο δεξιά του Μπακαδήμα, ο Σπύρος Κοκώνης κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή αποφεύγοντας τον αντίπαλό του και κάνει το σούτ, με τον Κούσουλα να αποκρούει δύσκολα.

70′ Εκπληκτικό σούτ του Τηγανίτα λίγο έξω απο την περιοχή, η μπάλα κατευθύνεται στο αριστερό παραθυράκι του Ζέρβα, που κάνει την απόκρουση του αγώνα πετώντας την μπάλα κόρνερ.

73′ Κόρνερ του Γκόγκα, ο Μπαλάφας πιάνει την κεφαλιά και μπλοκάρει ο Κούσουλας.

88′ Γύρισμα απο δεξιά του Κοκώνη η μπάλα μετά απο κόντρα φτάνει στον Παγώνη που αποφεύγει έναν αντίπαλο και κάνει το σούτ με τον Κούσουλα σε καλή θέση να μπλοκάρει.

92′ Καλό σούτ του Ράπτη μπλοκάρει ο Ζέρβας

Διαιτητής: Ζυγάς – Βοηθοί: Καλαμπόκης, Λύσσαρης

Συνθέσεις:

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος): Κούσουλας, Πανταζή (87′ Στεργίου), Μπίστας (79′ Παναγιωτόπουλος), Ρόκκος, Κωστόπουλος, Αλπέντζος, Κ. Κοκώνης, HYSENAJ (79′ Ράπτης), Τσεκούρας, Τηγανίτας (90+ Αυδής), Σπυριλιώτης.

Αμβρακικός Λουτρού (Νίκος Μιμιγιάννης): Ζέρβας, Μπαλάφας, Τσουγκρής, Ε. Κοκώνης, Μπακαδήμας, Αριστόπουλος (76′ Μακρυπίδης), Παγώνης, Γκόγκα, Σ. Κοκώνης, Καμμένος, Γιώτης.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες | Άγγελος Πολύζος

Πηγη | agrinio24.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr