Στις 18/8 η πρώτη για Ναυπακτιακό.. δυο προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 18:00 το απόγευμα ξεκινά προετοιμασία ο Ναυπακτιακός Αστέρας στο εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Το απόγευμα της Κυριακής παρουσία του προπονητής Βασίλη Ξανθόπουλου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο για το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ομάδας ξεκινά με πλάνο ενισχύοντας με έμπειρους ανθρώπους το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ξεκινώντας από τον προπονητή Βασίλη Ξανθόπουλο που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες , και χθές με την ανακοίνωση των δύο νέων προσώπων του Βασίλη Λώλου που αναλαμβάνει την θέση του γυμναστή πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ και κατόχου των διπλωμάτων UEFA B C D. Ο Βασίλης Λώλος έχει τεράστια εμπειρία καθώς ήταν γυμναστής σε πολλές και ιστορικές ομάδας όπως Ιωνικο Νίκαιας, Απόλλων Σμύρνης, Καλαμάτα, Νέα Ιωνία, Αεμ, Ενωσιακος προπονητής Επσνα Αιτωλοακαρνανίας.

Το δεύτερο πρόσωπο ο Στέφανος Κότσαλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού Αστέρα , πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Ευπαλίου με εξαιρετική δουλεία τα τελευταία πέντε χρόνια ο οποιος συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδα της Ναυπάκτου και επιστρέφει.

Πηγή | nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr