Φιλική ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου από την ΑΕΜ

Το πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε χθες Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, το απόγευμα, στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, ο Αστέρας Μεσολογγίου με αντίπαλο την συντοπίτισσα Α.Ε. Μεσολογγίου. 

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν νίκη της Α.Ε.Μ. με 2-0, με σκόρερ τους Κράνη και Μιχαλόπουλο.

Δυνατό λοιπόν φιλικό παιχνίδι, μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας με πολλά χιλιόμετρα για την ομάδα μας. Σε φάση άμυνας η ομάδας μας έκλεισε χώρους, πίεσε ,έτρεξε, είχε κοντά τις γραμμές αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το pressing αυτό στην επίθεση (κακές επιλογές και έλλειψη κινήσεων). Βέβαια σε αυτό συνέβαλε η απουσία των βασικών παιχτών που θα βρίσκονται στα εξτρέμ, καθώς και οι 3-4 παίχτες που υπολογίζονται για αυτές τις θέσεις, απουσίαζαν από το χθεσινό φιλικό.

Οπότε, αρχικά η ομάδα μας έδωσε έμφαση στην αμυντική λειτουργία που πέρα από τα γκολ και την αμυντική στιγμιαία ολιγωρία, ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο για την περίοδο αυτή, καθώς τα 3/4 των παικτών που αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό, έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί στην ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά, στην επιθετική λειτουργία, η ομάδα μας κυκλοφόρησε καλά την μπάλα αλλά μέχρι το 2/3 του γηπέδου.

Συμπερασματικά, ο Αστέρας Μεσολογγίου παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο στο Α’ ημίχρονο, αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα μας έπαιζε με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και σαφώς πιο έμπειρη. Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυνατά στον αγώνα, με τις εμφάνιση βασικών παικτών στον αγωνιστικό χώρο, και δη τους Μαυραγάννη, Καπάι και Πανόπουλου Κ., αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι πολλές αλλαγές του προπονητή μας Ι. Ντζιβανάκη, έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν πολλά παιδιά από την ομάδα της Κ16 του Συλλόγου μας,  λογικό ήταν η ομάδα μας να χάσει τον ρυθμό της.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού φιλικού ήταν ότι στην αρχική εντεκάδα της ομάδας μας αγωνίστηκαν τρεις (3) παίκτες γεννηθείς το 2007,τέσσερις παίκτες (4) το 2006 και δύο (2)  παίκτες το 2005, καθώς και η χρησιμοποίηση του Θ. Ζέλιου στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, γεννημένου το 2009.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Πανόπουλος Μ., Παπασπύρος, Γεωργούσης, Νασόπουλος, Μόγιας, Ντίμο, Σιαμήτρος Γ., Μπελλάλης, Ξάνθης, Γατζούδης, Σιαμητρος Β.

Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Κατσαδούρης, Ζέλιος, Μαυραγάνης, Σκουφής, Καπάι, Μπαζίνης, Κρανιώτης, Γιαννόπουλος, Μάης και Πανόπουλος Κ.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, το πρωί, η ομάδα μας δίνει νέο φιλικό αγώνα και ένα δυνατό τεστ με την Κ17 Παναιτωλικός στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου και περιμένουμε να δούμε την ομάδα μας πιο βελτιωμένη.

Την προσεχή εβδομάδα αναμένονται στην προπόνηση όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ώστε να ενσωματωθούν κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Ι. Ντζιβανάκη.

Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία της Α.Ε. Μεσολογγίου και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr