Φιλική ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου από την Κ17 Παναιτωλικού

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου με σκορ 5-2 από τον Κ17 Παναιτωλικός, στο δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της ομάδας μας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, το πρωί, στο βοηθ. Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι και των δύο ομάδων.

Παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας στο σημερινό φιλικό.

Συγκεκριμένα, στο Α’ ημίχρονο ο Αστέρας Μεσολογγίου στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε με συμπαγές αμυντική λειτουργία σε όλες τις γραμμές ,με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα να μην είναι απειλητική στις επιθέσεις της. Οι παίκτες αλληλοκάλυπταν ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα, η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπελλάλη, και γενικά λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους Κ17 Παναιτωλικός να δημιουργήσουν κάποια σοβαρή ευκαιρία, πλην του πέναλτι που κέρδισε και με την εύστοχη εκτέλεσή του ισοφάρισαν σε 1-1, που ήταν το σκορ του Α’ ημιχρόνου. Η επιθετική όμως λειτουργία της ομάδας αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, με τους παίκτες μας να μην συνεργάζονται όσο και όπως θα μπορούσαν.

Στο Β’ ημίχρονο, ο προπονητής μας προχώρησε σε πολλές αλλαγές – με παίκτες κυρίως από τη Κ16– όμως και η ποιότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού έκαναν τη μεγάλη διαφορά στον αγώνα και σίγουρα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 4 γκολ, να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία μας, να έχουν δοκάρι, το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μειώσει στο σκορ σε 5-2, που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Για την ιστορία του αγώνα οι σκόρερ ήταν οι: Μπελλάλης και αυτογκόλ Μπιτσικώκος για τον Αστέρα Μεσολογγίου, ενώ για το Κ17Παναιτωλικός 2 γκολ ο Κωστόπουλος, και από ένα Πιστικός, Παρασίδης και Αδαμόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γκιάφης.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ντζιβανάκης) Πανόπουλος Μ., Παπασπύρος, Γεωργούσης, Νασόπουλος, Γατζούδης, Καπάι, Σιαμήτρος Γ., Μπελλάλης, Ντελής, Ξάνθης,  Σιαμήτρος Β.

Αγωνίστηκαν στο Β’ ημίχρονο οι: Κατσαδούρης, Ζέλιος, Σκουφής, Μπαζίνης, Κρανιώτης, Γιαννόπουλος, Μάης , Μόγιας, Σέβας, Μπαρμπαρούσης και Κοντός.

Κ17 Παναιτωλικός:(Ζαπάντης) Παπαζώης, Νταλιάνης, Δρακόπουλος, Σαββίδης, Αδαμόπουλος, Παυλίδης, Τσιριμώκος, Κωστόπουλος, Χόντζα, Πιστικός, και Καλατσάνας

Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Κίτσος, Τσώρης, Βαϊνάς, Βασιλείου, Σταμάτης, Γερνάς, Μπιτσικώκος, Ασημακόπουλος, Γκορόγιας, Γκόλιας, Παρασίδης, Θώδης, Μποκώρος και Λιανός

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr