Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ναυπακτιακό Αστέρα

 

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, με την ομάδα της Ναυπάκτου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τους Γιάννη Καραγιάννη, Τάσο Φράγκο και Δήμο Γαβρίνα.

Αναλυτικα οι ανακοινωσεις: 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Καλώς ήρθες, πάλι στην οικογένεια του Ναυπακτιακού Αστέρα . Επέστρεψε ο Γιάννης Καραγιάννης, ο φυσικός ηγέτης του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΎ ΑΣΤΈΡΑ αφού αριθμεί 12 έτη υπηρετώντας και τιμώντας την φανέλα της ομάδος μας επέστρεψε εκεί όπου ανήκει.. Μέσοεπιθετικός με φοβερή τεχνική κ ταχύτητα!!! Γιάννη Καλώς ήρθες στην οικογένειά σου!!!

ΤΑΣΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Ακόμη μια σημαντική προσθήκη για τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τον Τάσο Φράγκο ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.Προηγούμενες ομάδες ο Αχελώος Αγγελοκάστρου , ο Όμηρος Νεοχωρίου και ο Άρης Αιτωλικού.

ΔΗΜΟΣ ΓΑΒΡΙΝΑΣ

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Δήμο Γαβρίνα. Ένας εξαιρετικός φορ, που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.. Έμπειρος ποδοσφαιριστής με σπουδαίες περγαμηνές!!! Έχει αγωνιστεί στον Όμηρο Νέοχωρίου, ΑΕΜ κ Ναυπακτιακό Αστέρα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr