Εντυπωσιακή νίκη του Ναυπακτιακού επί του Παναγρινιακού με 6-2

Ονειρεμένη εκκίνηση πραγματοποίησε ο Ναυπακτιακός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή στην αναμέτρηση με τον Παναγρινιακό καθώς επικράτησε εκτός έδρας  με το ευρύ 6-2 του αντιπάλου της.

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου ο Ναυπακτιακός πήρε το προβάδισμα, μετά από κάθετη μπαλιά του Α. Καραγιάννη, ο Πιστιόλης από καλή θέση έκανε το σουτ, απομάκρυνε ο Μανιάτης, και στην επαναφορά ο Γιάννης Καραγιάννης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προσπάθησε να απαντήσει στο 14΄ο Παναγρινιακός, αλλά η κεφαλιά του Σωτηρόπουλου, μετά από κόρνερ του Γκόλια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ναυπακτιακός στο 35΄διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Πέκεζ, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Γιάννη Καραγιάννη.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, στο 42΄συρτό σουτ του Κοντογιάννη απομακρύνει σε κόρνερ ο Δούρος, και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη, με κοντινή προβολή ο Τσεκούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-2) αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Εντυπωσιακός ήταν ο Ναυπακτιακός και στην επανάληψη…

Στο 50΄ μετά από κεφαλιά του Πέκεζ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Γαβρίνας με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ του Ναυπακτιακού. Εφτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πιστιόλη να πετύχει με σουτ γκολ (1-4), και στο 59΄ο Γαβρίνας αύξησε τον δείχτη του σκορ σε 1-5!!

Από το 61΄ και μετά ο Παναγρινιακός συνέχισε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές (κόκκινη κάρτα ο Μήλιος), και κάπου εκεί τελείωσε το ματς !!!

Δοκάρι στο 65΄ο Παναγρινιακός με τον Στραβοδήμο, μείωσε στο 74΄(2-5) με κεφαλιά ο Σωτηρόπουλος, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια, και στο 84΄ο Πιστιόλης διαμόρφωσε το τελικό 2-6.

Διαιτητής : Ματσούκας – Βοηθοί: Τάκος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης): Μανιάτης (30΄λ.τρ. Μπότας), Καλοκαίρης (46΄Στραβοδήμος), Γκόλιας, Κωνσταντίνου, Σωτηρόπουλος, Κοντογιάννης (70΄Αντωνόπουλος), Βλάχος (46΄Άκης Καραλής), Τσακανίκας, Τσεκούρας, Μήλιος, Τουρλίδας

Ναυπακτιακός Αστέρας (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δούρος, Παλιάτσας Ι, Καραγιάννης Αχ.(70΄Βρουσάι)., Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Παλιάτσας Αθ., Πιστιόλης, Ζωιτάκης (80΄Φράγκος), Γαβρίνας, Καραγιάννης Ι., Γκόγκα (68΄Γιάτσε)

Πηγή: agriniogoal.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr