Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο Αστέρας Μεσολογγίου

Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Αστέρας Μεσολογγίου επικρατώντας με το εντυπωσιακό 2-4 επί του Ατρόμητου Αντιρρίου, μέσα στο Αντίρριο, για την πρεμιέρα πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Αντιρρίου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, το απόγευμα, με αρκετούς φίλους των δύο ομάδων να το παρακολουθούν.

Ιδανικό ξεκίνημα πρωταθλήματος λοιπόν για την ομάδα μας, που από τα πρώτα λεπτά μπήκε δυνατά στον αγώνα, έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και κατάφερα να προηγηθεί στο σκορ και εν τέλει να επικρατήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να πάρει τους τρεις πρώτους βαθμούς του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο γηπεδούχος Ατρόμητος, με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και με νέο προπονητή, έδειξε ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο ως ομάδα που όμως θέλει χρόνο μέχρι οι παίκτες αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του προπονητή τους.

Στο Α’ ημίχρονο, ο Αστέρας Μεσολογγίου εμφανίστηκε αρκετά σοβαρός, πειθαρχημένος και συνεκτικός ως ομάδα, έλεγχε από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες ευκαιριών. Μάλιστα δημιούργησε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ μέχρι τελικά να καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ σε πέντε λεπτά και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με ασφαλή διαφορά. Στο αμυντικό κομμάτι έχοντας δουλέψει τις αμυντικές μεταβάσεις μες την εβδομάδα, η ομάδα μας δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο από τους γηπεδούχους.

37′ ΓΚΟΛ και 0-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Ντελή! Η προσπάθεια ξεκίνησε από το κέντρο με τον Μπελλάλη να βγάζει ωραία κάθετη μπαλιά-τρύπα στον Ντελή, που μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα πλάσαρε εύστοχα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου.

43′ ΓΚΟΛ με σκόρερ ξανά τον Ντελή για το 0-2 για τον Αστέρα Μεσολογγίου. Η φάση ξεκίνησε από μία πολύ όμορφη επέλαση του Τριωτη από αριστερά, πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και έκανε την κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη σέντρα προς την εστία των γηπεδούχων, όπου με κεφαλιά ο Ντέλης έκανε το 0-2!

Στο Β’ ημίχρονο ο Αστέρας Μεσολογγίου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στην ανάπαυλα. Η ομάδα μας μπήκε το ίδιο αποφασισμένη και στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να βάλει ένα γρήγορο γκολ για να καθαρίσει τον αγώνα, το κατάφερε κι γενικά έλεγξε το υπόλοιπο του παιχνιδιού, παρόλο που οι γηπεδούχοι μείωσαν δύο φορές το σκορ, χωρίς όμως να απειληθεί η ομάδα μας για κάτι περισσότερο.

55′ ΓΚΟΛ για το 0-3 του Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον νεαποκτηθέντα Κοσμά! Η μπάλα κυκλοφόρησε από τους παίκτες έξω από τη περιοχή του Ατρομήτου, με τελευταίο αποδέκτη τον σκόρερ, που με ωραίο δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου, με τον τερματοφύλακα να αδυνατεί να αντιδράσει.

60΄ΓΚΟΛ και μείωση του σκορ σε 1-3 για τον Ατρόμητο Αντιρρίου με σκόρερ τον Ευθυμιόπουλο. Σε μία στατική φάση, όπου οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί μας αδράνησαν και ο σκόρερ, μες τη καρδιά της περιοχή μας, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοκκόρη.

75΄ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου για το 1-4 με σκόρερ τον Β. Σιαμήτρο. Για ακόμη μία φορά στον αγώνα, ο Τριώτης σε ένα ακόμα εντυπωσιακό σλάλομ, πέρασε τους αμυντικούς των γηπεδούχων και τη κατάλληλη στιγμή έσπασε τη μπάλα στον σκόρερ που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακα και να σημειώσει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

80′ ΓΚΟΛ για το τελικό 2-4 του αγώνα, με τους γηπεδούχους να σκοράρει ξανά ο Ευθυμιόπουλος, πετυχαίνοντας ένα πραγματικά όμορφο γκολ! Προηγήθηκε ωραία ατομική ενέργεια του σκόρερ, όπου ξεπερνώντας το προσωπικό του μαρκάρισμα, μες τη περιοχή έπιασε ένα ωραίο σουτ, αφήνοντας εμβρόντητο τον Κοκκόρη.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, με αξία αναφοράς αυτή του νεαρού Θεοφάνη Ζέλιου, αμυντικού μέσου, που παραλίγο με την είσοδο του να σκοράρει στη παρθενική του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα μας!!

Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Γκιάφη- Λιόνα και Σπυρόπουλου.

Η διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Ατρόμητου Αντιρρίου για την άψογη φιλοξενία, για ακόμη μία χρονιά!

Αστέρας Μεσολογγίου: Κοκκόρης, Ξάνθης, Σιαμήτρος Γ.(65′ Μπαρμπαρούσης), Νασόπουλος (65′ Ντίμο), Γεωργούσης (81″ Ζέλιος), Ρουπάκης, Καπάι (70″ Σιαμήτρος Β.) ), Μπελλάλης, Ντελής (81′ Παπασπύρος), Κοσμάς και Τριώτης.

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Ράπτης, Σέβα, Καπάιος και Μόγιας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr