Νίκη με αγγλικό σκορ για τον Αστέρα Μεσολογγίου επι του Κεραυνού Γαβαλούς

Με νίκη συνέχισε τη προσπάθειά του στο φετινό πρωτάθλημα ο Αστέρας Μεσολογγίου επικρατώντας με το αγγλικό σκορ 4-3 επί του Κεραυνού Γαβαλούς, στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, το μεσημέρι, για τη 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία πολλών φίλων της ομάδας μας.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη, λοιπόν, στο πρωτάθλημα και δεύτερη σερί εντός έδρας, για τον Αστέρα Μεσολογγίου, σε έναν αγώνα που ενώ στην αρχή του παιχνιδιού βρέθηκε πίσω στο σκορ, εν τούτοις ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα, προηγήθηκε δύο φορές με διαφορά δύο γκολ και τελικά επικράτησε επί του μαχητικού Κεραυνού Γαβαλούς. Σίγουρα ήταν μία δίκαιη πέρα ως πέρα νίκη για τον Αστέρα Μεσολογγίου, έχασε αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει με μεγαλύτερο σκορ τον αγώνα και ήταν τυχεροί οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον σημερινό αγώνα, καθώς είδαν 7 γκολ και πολλές ωραίες φάσεις, κυρίως από την ομάδα μας! Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι το χατ-τρικ που πέτυχε ο σκόρερ των φιλοξενούμενων, Δ. Θεοδωρόπουλου.

Στο Α’ ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα μας, προηγήθηκε στο σκορ αλλά ο Αστέρας απάντησε αμέσως σχεδόν ισοφαρίζοντας το παιχνίδι με εύστοχο πέναλτι του Μπαρμπαρούση και έχασε τουλάχιστον 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να πάει προηγούμενος στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Γενικά, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μάχες κυρίως στο κέντρο του γηπέδου και με σαφή υπεροχή της ομάδας μας.

17′ ΓΚΟΛ και 0-1 με σκόρερ τον Δ. Θεοδωρόπουλο για τον Κεραυνό Γαβαλούς. Ο σκόρερ αξιοποίησε την αδράνεια της άμυνάς μας, σε βαθιά μακρινή μπαλιά των φιλοξενούμενων, έπιασε το δυνατό σουτ εντός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοκώρη.

22′ ΓΚΟΛ και ισοφάριση του αγώνα για τον Αστέρα Μεσολογγίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρμπαρούση για το 1-1! Το πέναλτι το κέρδισε ο Τριώτης, σε προσπάθεια επίθεσης από αριστερά, μπήκε στη περιοχή της Γαβαλούς και ανετράπη από τον αμυντικό του αντίπαλο, με τον διαιτητή Ζύγα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

Στο Β’ ημίχρονο επεφύλαξε καταιγισμό γκολ για τους φιλάθλους. Σημειώθηκαν πέντε γκολ και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από την ομάδα μας για να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι και να μην κινδυνεύσει με ισοφάριση του Κεραυνού Γαβαλούς. Με το καλημέρα του Β’ ημιχρόνου, η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ, αύξησε τη διαφορά σε δύο γκολ, έλεγξε το παιχνίδι, παρόλο που φιλοξενούμενοι μείωσαν δύο φορές σε απόσταση γκολ το σκορ. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας δεν αντικατοπτρίζουν το τελικό σκορ, καθώς κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με βαθιές μπαλιές να απειλήσουν την ομάδα μας.

47′ ΓΚΟΛ και ανατροπή του σκορ, 2-1 ο Αστέρας Μεσολογγίου με σκόρερ τον Ντελή. Ένα πολύ ωραίο γκολ, η μπάλα με πάσες άλλαξε πλευρά από αριστερά στα δεξιά, έξω από την περιοχή του Κεραυνού, με τελευταίο τον Μπελάλη να βγάζει ασίστ-πάσα στον σκόρερ, που από διαγώνια θέση να πιάνει το ευθύβολο δυνατό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Γαβαλούς.

64′ ΓΚΟΛ και 3-1 με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β. για τον Αστέρα Μεσολογγίου. Η προσπάθεια ξεκίνησε από αριστερά, με τον Μπαρμπαρούση να βγάζει ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Σιαμήρτρο Β. να πιάνει τη κεφαλιά από κοντά και να σημειώνει το 3-1.

65′ ΓΚΟΛ και άμεση απάντηση των φιλοξενούμενων με σκόρερ ξανά τον Δ. Θεοδωρόπουλο. Σε μία ακόμα βαθιά μπαλιά των φιλοξενούμενων, ατυχές γλίστρημα του Σιαμήτρου Γ., επέτρεψε στον σκόρερ να κερδίσει τη μπάλα και μες τη περιοχή να πλασάρει τον Κοκώρη για τη μείωση του σκορ σε 3-2.

73′ ΓΚΟΛ με τον Ρουπάκη για το 4-2 του Αστέρα Μεσολογγίου, μετά από κόρνερ και σέντρα του Μπαρμπαρούση στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ρουπάκη να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Κεραυνού Γαβαλούς και να πετυχαίνει το γκολ.

83′ ΓΚΟΛ και μείωση του σκορ σε 4-3 για τον Κεραυνό Γαβαλούς με χατ-τρικ του Δ. Θεοδωρόπουλου! Σε στημένο φάουλ έξω από τη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου, ο σκόρερ εκτέλεσε απευθείας το σουτ, η μπάλα βρήκε στο τείχος του Κοκώρη, άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον τερματοφύλακά μας, που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Τον αγώνα διεύθυναν οι κ.κ. Ζύγας, Ζαχαράτος και Παναγιωτόπουλος.

Αστέρας Μεσολογγίου:  Κοκώρης, Ξάνθης,  Μπαρμπαρούσης, Γερατσιάν, Σιαμήτρος Γ. (83′ Παπασπύρος), Ρουπάκης, Σιαμήτρος Β.(72′  Αγγελάκης),Καπάι (55′ Νασόπουλος) Μπελάλης, Τριώτης, και Ντελής (83′ Ρόμπολας).

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Μόγιας, Γιαννόπουλος, Σέβας, Καπάιος και Ράπτης

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr