Ντέρμπι κορυφής στο Αγρίνιο για Αστέρα Μεσολογγίου και Απόλλων Δοκιμίου

Με τη χθεσινή προπόνηση και χωρίς κάποιο απρόοπτο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Μεσολογγίου για το αυριανό παιχνίδι, το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Δοκιμίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί  το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, το μεσημέρι, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Λόγω όμως μη ετοιμότητας του γηπέδου του Δοκιμίου, ο αγώνας θα γίνει στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Αγρινίου, που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα του Αγρινίου για αυτόν τον αγώνα.

Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, οι δύο αντίπαλες ομάδες έχουν σημειώσει ισάριθμα τρεις νίκες και οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος, μαζί με τον Α.Ο. Ρηγανά. Διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις, έως τώρα, στο πρωτάθλημα με 9 γκολ, με την επίθεσή τους να είναι το δυνατό σημείο και των δύο ομάδων.

Ο προπονητής μας είδε να επιστρέφουν μες τη βδομάδα στις προπονήσεις ο Κοσμάς -που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους στο προηγούμενο αγώνα- ο Ε. Νασόπουλος και οι αδερφοί Μ & Κ. Πανόπουλος, οι οποίοι θα τεθούν στη διάθεσή του. Μόνη απουσία είναι ο Α. Μαυραγάνης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, με στόχο να είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας.

Η ομάδα μας έχει δείξει μέχρι τώρα στα παιχνίδια ότι χτυπάει όλους τους αγώνες και διαθέτει τις μονάδες και την εμπειρία πια -παρόλο το νεαρό της ηλικίας πολλών παικτών μας- να ανταποκριθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στους παίκτες μας ότι στον αυριανό αγώνα ο Αστέρας Μεσολογγίου είναι σε θέση να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μια έδρα που δεν τα έχει καταφέρει έως σήμερα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά το πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει ήδη δύο εκτός έδρας νίκες, πάντα είναι μια αξιόλογη και μαχητική ομάδα, κάνοντας πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την “έδρα” τους και το καλό μομέντουμ που βρίσκονται αυτό το καιρό, έχοντας ως στόχο τη νίκη.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ – ΤΑΚΟΣ – ΚΟΚΜΟΤΟΣ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr