Νίκη «πέντε αστέρων» για τον Αστέρα Μεσολογγίου επί του Απόλλων Δοκιμίου

Σαν σίφουνας ο Αστέρας Μεσολογγίου πέρασε από το Αγρίνιο άνετα κερδίζοντας με το εκκωφαντικό 1-5 τον Απόλλων Δοκιμίου, παραμένοντας αήττητος στο πρωτάθλημα και συνάμα στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, το μεσημέρι,  στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Αγρινίου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου.

Ντέρμπι κορυφής στα χαρτιά αποδείχτηκε ο αγώνας μεταξύ του Αστέρα Μεσολογγίου και του Απόλλων Δοκιμίου, καθώς η ομάδα μας παίζοντας καταπληκτικά και κυριαρχικά δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και έφυγε με μία σπουδαία νίκη από μία δύσκολη έδρα. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά στα χρόνια που αγωνίζεται η ομάδα μας στην Α’ Κατηγορία που έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Δοκιμίου! Και με τι σκορ!

Δυστυχώς, τη νίκη μας αυτή επισκίασε ένα δυσάρεστο γεγονός που συνέβη στα αποδυτήρια της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα, άγνωστοι παραβίασαν τα αποδυτήριά μας κατά τη διάρκεια του αγώνα και αφαίρεσαν προσωπικά είδη και χρήματα των παικτών, αξίας 500 περίπου ευρώ. Η ευθύνη βαραίνει τους υπεύθυνους ασφαλείας του γηπέδου Δ.Α.Κ. Αγρινίου, καθώς τα μέτρα ασφαλείας δεν λειτούργησαν ώστε να αποφευχθεί το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Από τη Διοίκηση του Απόλλων Δοκιμίου δεν έχουμε κανένα παράπονο, καθώς και οι ίδιοι ήταν φιλοξενούμενοι στο γήπεδο και όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν φιλοξενήσει ζεστά στο Δοκίμι, στο δικό τους γήπεδο.

Στο Α’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα Μεσολογγίου να πετυχαίνει γρήγορα δύο γκολ και να δείχνει από τα πρώτα λεπτά ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα. Τα γρήγορα γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι, τους αιφνιδίασαν και μέχρι να καταλάβουν πώς έγινε, δέχθηκαν και τρίτο γκολ που οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στα αποδυτήρια. Η ομάδα μας πραγματικά κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, δημιουργούσε συνεχώς επιθέσεις και δεν απειλήθηκε από τον Απόλλων Δοκιμίου ούτε μία φορά στο Α’ ημίχρονο. Με άμυνα από γρανίτη, και με κέντρο που καθόριζε το ρυθμό, ο Αστέρας Μεσολογγίου έδειξε ότι δεν θα συναντούσε δυσκολίες στο παιχνίδι.

7′ ΓΚΟΛ και με το καλημέρα 0-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Μπελάλη. Η φάση ξεκίνησε από δεξιά, σε επίθεση του Αστέρα, ο Ρουπάκης έβγαλε με πάσα έξω από τη περιοχή τον Μπελάλη, αριστερά, μόνο του απέναντι στο Κούντρα, με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του.

15′ ΓΚΟΛ, 0-2 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Ρουπάκη!

27′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Κοσμά για το 0-3 του Αστέρα Μεσολογγίου, πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Σε νέα επίθεση του Αστέρα, από δεξιά η μπάλα έφτασε αριστερά στον Μπελάλη, αυτός έβγαλε πάσα μες στη περιοχή στον Σιαμήτρο Β., αυτός γύρισε τη μπάλα και την έστρωσε στον σκόρερ , όπου με ωραίο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούντρα, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του.

Στο Β’ ημίχρονο, η ομάδα μας δεν σταμάτησε να είναι επιθετική, παρόλο το γκολ που δέχθηκε στο ξεκίνημά του. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, παίζοντας με δύναμη και αποφασιστικότητα, πέτυχε άλλα δύο γκολ και σφράγισε μία εντυπωσιακή νίκη που τον ανέβασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όλοι οι παίκτες διακρίθηκαν και έδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, παίζοντας όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο.

47′ ΓΚΟΛ, 1-3 και μείωση του σκορ για τον Απόλλων Δοκιμίου με σκόρερ τον Σπ. Νούλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

74′ ΓΚΟΛ για το 1-4 του Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Κ. Πανόπουλο, που επανεμφανίστηκε σε αγώνα της ομάδας μας μετά από 3 αγωνιστικές.

83′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Ντελή, που πέτυχε το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα έως τώρα, όντως πρώτος σκόρερ της ομάδας μας. Σε αντεπίθεση των παικτών του Αστέρα, βρέθηκαν τρεις παίκτες μας, μόνοι, απέναντι στον Κούντρα, με το σκόρερ, μετά από πάσα πάρε-βάλε του Κ. Πανόπουλου, να πλασάρει σε κενή εστία, για το τελικό 1-5.

Χωρίς δυσκολίες η διαιτησία των κ.κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ – ΤΑΚΟΥ – ΚΟΚΜΟΤΟΥ.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κοκώρης, Κοσμάς, Μπαρμπαρούσης ( 66′ Κ. Πανόπουλος), Γερετσιάν, Σιαμήτρος Γ. , Ρουπάκης, Ξάνθης,(73′  Μόγιας),  Μπελάλης (66′ Νασόπουλος), Σιαμήτρος Β. (73′ Ρόμπολας), Τριώτης (57′ Καπάι), και Ντελής

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Παπασπύρος,  Γιαννόπουλος, Σέβας και Μ. Πανόπουλος

Απόλλων Δοκιμίου: Κούντρας, Γιαννόπουλος, Αϋφαντόπουλος, Μακρής, Καπνιάρης, Σταμάτης, Νούλας, Κορομηλάς Φ., Ζαργαδούλας, Μπαρμπαγιάννης και Κοντοπάνος.

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Τσιλιμίγκρας, Δάλλας, Μυζήθρας, Καψιώχας, Μυλωνάς, Παπουτσής, Βάσσης, Παπαγεωργίου και Κοτρώτσος.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Βάσση για τις φωτογραφίες που μας έστειλε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr