Δίπλα στα παιδιά που εκλάπησαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγ. Δημητρίου

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, Κωνσταντίνος Καρράς, στέκεται δίπλα στους αθλητές της Β’ ομάδας της Ένωσης που εκλάπησαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα παπούτσια τους και αθλητικό υλικό, την περασμένη Κυριακή, στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση στα social media, του Χριστόφορου Γκρίζη, ο κύριος Κωνσταντίνος Καρράς, αγόρασε παπούτσια σε όλα τα παιδιά που επέστρεψαν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα Άτλαντες – Ένωση και είδαν ότι έλειπαν λόγω της κλοπής τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα κινητά τους, τα ρούχα και τα παπούτσια τους.

Η ανάρτηση του κυρίου Γκρίζη στα social media:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Καρρά καί στους συνεργάτες του πού παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να βοηθήσει τούς ποδοσφαιριστές της μικρής ομάδας της Ένωσης Αγίου Δημητρίου που φύγανε ξυπόλυτοι από το ΔΑΚ Αγρινίου, να τους πάρει παπούτσια για να πάνε σχολείο την επόμενη μέρα και μάλιστα από την τσέπη του και χωρίς να φταίει πουθενά μετά από την κλοπή στα αποδυτήρια τους.  Δεν τους άφησαν τίποτα, Κινητά, παπούτσια, ρούχα της ομάδας, τά πάντα.

Πρόεδρε σε ευχαριστούμε. Τα παιδιά μας δεν θέλουν τίποτα , θέλουν όμως να πληρώσουν οι κλέφτες και όσοι άλλοι φταίνε. Γι’ αυτό το συχνό φαινόμενο που γίνεται στο δημοτικό στάδιο Αγρινίου. Εύχομαι οι αρχές και οι αρμόδιοι υπάλληλοι να δουν σοβαρά το θέμα, ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να πληρώνουν για να πηγαίνουν να αθλούνται.

Πηγή | hisports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr