Τον Άρη Λεπενούς υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου

Με στόχο να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις αλλά και το αήττητο στο πρωτάθλημα, ο Αστέρας Μεσολογγίου είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τον Άρη Λεπενούς, στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, στις 3:00 μ.μ., στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, καιρού επιτρέποντος.

Ο προπονητής μας είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται μες τη βδομάδα και να δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που τους έχουν φέρει στη κορυφή του πρωταθλήματος. Απών από τον αγώνα θα είναι μόνο ο τραυματίας Α. Μαυραγάνης, που επέστρεψε μεν στις προπονήσεις αλλά θέλει χρόνο για να επανέλθει σε στάνταρ αγώνα. Όλοι οι παίκτες μας λοιπόν αναμένουν τον αυριανό δύσκολο αγώνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στο περσινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης Λεπενούς συνεχίζει από εκεί που τελείωσε πέρυσι, διαθέτοντας ένα αξιόλογο και έμπειρο σύνολο, έχοντας κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και στοχεύοντας ξανά ψηλά φέτος στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος, θα κυνηγήσει τη νίκη, οπότε ο αυριανός αγώνας είναι ένα δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σαφαρίκας, Μπάκας και Κοσυφαρίνη.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν και σε αυτό το παιχνίδι και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του προπονητή και των παικτών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr