Ανακοίνωση Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου» εκφράζει έντονα τον προβληματισμό της για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα μας από τον διαιτητή κ. Δημήτριο Γκιάφη στον αγώνα του Σαββάτου, στις 04/11/2023, με αντίπαλη την ομάδα του Παναγρινιακού.

Στην διάρκεια του αγώνα, ο παραπάνω διαιτητής υπέπεσε σε αλλεπάλληλα «λάθη» εις βάρος της ομάδας μας, σε καθοριστικές φάσεις, φάσεις οι οποίες έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Με την παρούσα ανακοίνωση, γνωστοποιούμε στους αρμόδιους ότι η υπομονή της διοίκησης του συλλόγου έχει εξαντληθεί με τον συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος επανειλημμένως αδικεί την ομάδα μας (παιχνίδι με Ατρόμητο Αντιρρίου και Όμηρο Νεοχωρίου την περσινή αγωνιστική περίοδο), στερώντας έτσι πολύτιμους βαθμούς από αυτή, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, τονίζουμε ότι παρόμοιες συμπεριφορές αμαυρώνουν την εικόνα του πρωταθλήματος, απογοητεύουν αθλητές και απομακρύνουν το φίλαθλο κοινό από τα γήπεδα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητήσαμε την εξαίρεση του κ. Δημήτριου Γκιάφη (διαιτητή) από τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α και Γ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και από το παιδικό πρωτάθλημα της Κ-14, στο οποίο θα δηλώσει συμμετοχή η αντίστοιχη ομάδα των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ.

«Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου»

Κωνσταντίνος Λ. Καρράς

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr