Ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου από το ΑΟ Ρηγανά με 1-4

 Φωτο Αρχείου 

Το ντέρμπι της αγωνιστικής βάφτηκε μαύρο, καθώς ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Α.Ο. Ρηγανά με 1-4, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, το μεσημέρι, παρουσία λίγων φίλων των δύο ομάδων.

Ανώτερος ο Α.Ο. Ρηγανά  επικράτησε δίκαια του Αστέρα Μεσολογγίου, δικαιολογώντας την εξαιρετική του θέση και παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Δυστυχώς οι σημαντικές απουσίες της ομάδας μας και η κακή μέρα που βρέθηκαν αρκετοί παίκτες στον αγώνα, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται.

Στο Α’ ημίχρονο, ήταν ένας αγώνα κέντρου με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, αιφνιδιάζοντας τον Αστέρα Μεσολογγίου. Η άμεση όμως απάντηση στο γκολ του Α.Ο. Ρηγανά έφερε τις δύο ομάδες ισόπαλες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

2′  Πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν σε  εκτέλεση φάουλ του Νάκου έξω από τη περιοχή του Αστέρα, σε ετοιμότητα ο Κοκώρης απέκρουσε σταθερά.

23′  Σε αντεπίθεση του Α.Ο. Ρηγανά από δεξιά, η μπάλα έφτασε μέσα στη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου, όπου ο αμαρκάριστος Μπούρος με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή μας, έκανε το πλασέ από πολύ καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κοκώρη.

33′ ΓΚΟΛ 0-1 για τον Α.Ο. Ρηγανά. Η προσπάθεια ξεκίνησε από λάθος της άμυνάς μας, έξω από τη περιοχή, ο  Νάκος έκλεψε τη μπάλα και τροφοδότησε τον Μούτσα, ο οποίος απέναντι στον Κοκώρη, πλάσαρε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ.

36′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Κ. Πανόπουλο για το 1-1. Από στημένη φάση ξεκίνησε το γκολ, όταν ο Μπαρμπαρούσης από αριστερά εκτέλεσε το κόρνερ και ο σκόρερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι , μπροστά από τους αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα τον ανήμπορο να αντιδράσει Κατσαβοχρήστο.

Στο Β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα ολέθρια λάθη της άμυνάς μας και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ, φεύγοντας με τη σπουδαία νίκη από το Αιτωλικό. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ που θα έδινε άλλο χρώμα στον αγώνα και δίκαια γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα και μάλιστα κι αυτή εντός έδρας. Χωρίς να είναι δικαιολογία για το χθεσινό αποτέλεσμα, η έλλειψη μόνιμου και αξιόπιστου γηπέδου στη πόλη μας, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα φέτος για την ομάδα μας που αναγκάζεται όλα τα παιχνίδια της να τα δίνει “εκτός” έδρας. Ακόμα και οι καθημερνές της προπονήσεις πραγματοποιούνται κάτω από κακές γηπεδικές συνθήκες. Το βέβαιο είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει,. ευελπιστούμε ότι η νέα Δημοτική αρχή θα βοηθήσει στη λύση του προβλήματος που ταλανίζει τη πόλη μας τα τελευταία χρόνια.

47′ Πρώτη καλή ευκαιρία στο Β’ ημίχρονο για τον Αστέρα Μεσολογγίου, με τη μπάλα να φτάνει εκτός περιοχής, μόνος ο Ρουπακης έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

50′ ΓΚΟΛ για τον Α.Ο. Ρηγανά για να κάνει το1-2. Το γκολ προήλθε από στημένη φάση, όταν από δεξιά ο Μούτσα εκτέλεσε κόρνερ μες τη περιοχή του Αστέρα, στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκε ο Ντζιμάνης, με τους αμυντικούς να μένουν ακίνητοι , πλάσαρε τον Κοκώρη εύκολα για να βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

65′ ΓΚΟΛ ξανά για τον Α.Ο. Ρηγανά με σκόρερ τον Αριστόπουλο. Η φάση ξεκίνησε από συνεργασία δύο παικτών των φιλοξενούμενων έξω από τη περιοχή του Αστέρα, με τον Μούτσα να βγάζει ασίστ στον αμαρκάριστο σκόρερ, ο οποίος μες τη περιοχή μας ανενόχλητος πλάσαρε εύκολα τον Κοκώρη για το 1-3.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο. Ρηγανά να πετύχει τέταρτο γκολ, όταν σε προσπάθεια του Κούση από τα αριστερά, έβγαλε σέντρα-πάσα στον αμαρκάριστο  Μούτσα στην μικρή περιοχή, αλλά από πολύ καλή θέση αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε, άουτ.

83′ Προσπάθεια του Αστέρα Μεσολογγίου από δεξιά, η μπάλα έφτασε μες τη περιοχή στον Καπάι, έπιασε το σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας  Κατσαβοχρήστος θα αποκρούσει σταθερά.

90′ ΓΚΟΛ για τον Α.Ο. Ρηγανα για το τελικό 1-4. Σε επίθεση από δεξιά ο  Κοντός επιχείρησε σέντρα μες τη περιοχή του Αστέρα και ο σκόρερ Μούτσα πέτυχε το δεύτερό του γκολ στον αγώνα, πλασάροντας εύστοχα τον Κοκώρη.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ασημάκη, Μπάκα και Ροκοπάνου.

Αστέρας Μεσολογγίου : Κοκώρης, Γεωργούσης, Μπαρμπαρούσης (67′ Παπασπύρος), Νασόπουλος, Ξάνθης, Ρουπάκης, Πανόπουλος (84′ Γιαννόπουλος), Καπάι (84′ Σέβα), Β. Σιαμήτρος, Τριώτης (46′ Σιαμήτρος Γ.), Ντελής (55′ Μπελλάλης).

ΑΟ Ρηγανά : Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Α. Κορομηλάς, Καραχάλιος, Λίτσος, Γ. Σαμψώνας, Κούσης, Νάκος (84′ Κοντός), Σέρτζιο Μούτσα (65′ Αριστόπουλος), Τζ. Μούτσα, Ντζιμάνης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr