Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Αστέρα Μεσολογγίου

 Οι ανακοινώσεις του συλλόγου

Πρώτη μεταγραφική κίνηση στη χειμερινή περίοδο ανακοινώνει ο Αστέρας Μεσολογγίου  με την απόκτηση του Αναστάση ΦΡΑΓΚΟΥ, ενισχύοντας την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Αναστάσης ΦΡΑΓΚΟΣ, είναι 27 χρόνων και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στον Άρη Αιτωλικού, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Όμηρο Νεοχωρίου ενώ την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έπαιξε στον Ναυπακτιακό Αστέρα, από όπου αποδεσμεύτηκε για να έρθει στην ομάδα μας. Ο Αναστάσης ΦΡΑΓΚΟΣ χαρακτηρίζεται για την ηρεμία και την εμπειρία που απαιτεί αυτή η θέση.

Καλωσορίζουμε το νέο παίκτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνεργασία, υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!!

 

Ακόμη μία νέα μεταγραφική κίνηση ανακοινώνει ο Αστέρας Μεσολογγίου για τη χειμερινή περίοδο μεταγραφών με την απόκτηση του Δημήτρη ΚΑΡΚΑΛΗ, ενισχύοντας τα γκολπόστ της ομάδας.

Ο Δημήτρης ΚΑΡΚΑΛΗΣ, είναι 20 χρόνων και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στην Α.Ε. Μεσολογγίου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό και στον Παναγρινιακό ενώ την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά έπαιξε στην Α.Ε. Λευκίμμης.

Καλωσορίζουμε το νέο παίκτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνεργασία, υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr