Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για την Ένωση Αγίου Δημήτριου Αγρινίου

Στον κατάμεστο χώρο του κυλικείου του ΔΑΚ Αγρινίου, απόψε, 1η Φεβρουαρίου η ομάδα μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της μέσα σε εξαιρετικό, οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα.

Το παρών έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων, προπονητές, όλο το τεχνικό επιτελείο και ο φροντιστής.

Επιπρόσθετα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, Χρήστος Ζαρκαβέλης, η Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας και γενική γραμματέας της Ένωσης, Γεωργία Μπόκα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστος και ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Νικάκης.

Τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Παπαθανάση, εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Πλιάτσικας, τον οποίο και ευχαριστούμε για την παρουσία του.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κωνσταντίνος Λ. Καρράς, έκανε τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και της προσπάθειας που γίνεται απ' όλους στον Σύλλογο, ενώ ευχήθηκε και το 2024 να είναι χρόνια επιτυχιών και φυσικά να υπάρχει κυρίως υγεία και ευημερία.

Η ομάδα μας ευχαριστεί τους γονείς που βρέθηκαν και σήμερα στο ΔΑΚ Αγρινίου, τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν έμπρακτα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τη σημερινή εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Ιφιγένεια Μουτοπούλου και το αρτοποιείο "Ο Φίλιππος" για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας.

Τυχερός της βραδιάς ο Πάνος Καραστέργιος , ποδοσφαιριστής της Κ14, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Πάντα τυχερός και υγιής!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr