Με απουσίες υποδέχεται τον Ναυπακτιακό ο Αστέρας Μεσολογγίου

 

Λαβωμένος ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, το μεσημέρι, τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της  Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Γεμάτο το απουσιολόγιο του προπονητή μας για τον αυριανό αγώνα, καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γ. Σιαμήτρος και Α. Μαυραγάνης, ο τιμωρημένος Δ. Μπαρμπαρούσης  και ο Α. Κοσμάς. Αμφίβολη είναι επίσης και η συμμετοχή του Ι. Γερετσιάν, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στον αγώνα θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή. Παρόλο αυτά, οι υπόλοιποί παίκτες μας δηλώνουν παρόντες και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την έμπειρη και αξιόμαχη ομάδα της Ναυπάκτου και προσδοκούν στη καλή εμφάνιση και σε θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας, αν και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με υψηλές προσδοκίες, δεν φαίνεται να μπορεί να τις πετύχει, ωστόσο παραμένει μία πολύ δυνατή ομάδα που θέλει να κλείσει νικηφόρα τους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.

Διαιτητές του αγώνα ορίσθηκαν οι κ.κ. Καζανάς, Πατρόπουλος και Ντρέλιας.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr