Χέρι χέρι και τη νέα χρονιά Ναυπακτιακός και Δημήτρης Ξηνταρόπουλος

Συνεχίζει στα σίγουρα ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Σε συμφωνία σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr έχει έρθει η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ξηνταρόπουλο ο οποίος θα συνεχίσει και την νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες. Ο Δημήτρης Ξηνταρόπουλος ανέλαβε την ομάδα από τον Βασίλη Ξανθόπουλο στην 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝΑ όταν η ήταν στην 6η θέση με δέκα βαθμούς.Η επιλογή Ξηνταρόπουλου δικαίωσε την διοίκηση του Ναυπακτιακού για την επιλογή της καθώς εκτέλεσε το πλάνο μέχρι και το τέλος της σεζόν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο αλλά συγχρόνως δίνοντας χρόνο σε παιδία κάτω των 19 ετών που προέρχονταν από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο αριθμός των παιδιών που πήραν ευκαιρίες από τον Δημήτρη Ξηνταρόπουλο  ήταν 11 εξωπραγματικό για τον Ναυπακτιακό Αστέρα που η πίεση για πρωταθλητισμό είναι πάντα αυτό που γεμίζει άγχος και διοίκηση και προπονητές και αποτρέπει να δώσουν ευκαιρίες. Η διοίκηση Κοντοχρήστου και ο Δημήτρης Ξηνταρόπουλος το έκαναν πράξη και εκεί που η ομάδα της Ναυπάκτου ήταν με μηδέν δελτία έχει πλέον μια εντεκάδα ίσως και περισσότερους παίκτες δικούς της που μπορεί να αποτελέσουν τις βάσεις για να επιστρέψει ο Ναυπακτιακός στην κορυφή και γιατί όχι στο μέλλον σε εθνικές κατηγορίες άλλωστε εκεί ανήκει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ναυπακτιακός τερμάτισε τέταρτος και είχε επι των ημερών του Δημήτρη Ξηνταρόπουλου μόνο δύο ήττες μια από τον Παναγρινιακό που πήρε πανηγυρικά το πρωτάθλημα και μια στην τελευταία αγωνιστική στην Κατοχή από τον τοπικό Τρίκαρδο που αγωνίστηκε αποδεκατισμένος λόγω τραυματισμών και απουσιών.

Τέλος ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει με ίδιους στόχους και ίδια πλάνα από την διοίκηση που θέλει να δημιουργήσει ένα Ναυπακτιακό με γερές βάσεις έναν Ναυπακτιακό που θα βασίζεται στα δικά του παιδιά. Φυσικά θα γίνουν και μεταγραφές όχι με υπέρογκο μπάτζετ αλλά μεταγραφές ουσίας που θα βοηθήσουν την ομάδα στο πλάνο που έχει.

Για να μην παρεξηγηθούμε δεν μηδενίζουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν  όλες οι διοικήσεις πρόσφεραν στον Ναυπακτιακό και μάλιστα υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν υπερβάσεις όπως ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος που έκανε ξανά την Ελλάδα να μιλάει για τον Ναυπακτιακό με ηχηρές μεταγραφές, αυτό που τονίζουμε όμως είναι ότι αυτή την στιγμή αυτό που θέλει η ομάδα είναι αυτό που κάνει τώρα η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα .

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr