Συνέχεια με τέσσερις ανανεώσεις για τον Ναυπακτιακό

Οι ανακοινώσεις του συλλόγου της Ναυπάκτου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

Μια ακόμη ανανέωση για την Ομάδα μας είναι ο Ποδοσφαιριστής Γιώργος ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ που αγωνίζεται στις θέσεις LW και RW , είχε αποκτηθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο αγωνιστικά όσο και σαν χαρακτήρας.

Γι'αυτό συνεχίζουμε την συνεργασία μας , καλή Ποδοσφαιρική χρονιά Γιώργο με υγεία και επιτυχίες.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η Ομάδα μας συνεχίζει σταθερά το θέμα των ανανεώσεων με Ποδοσφαιριστές που την περασμένη χρονιά ήταν βασικοί και πρόσφεραν τα μέγιστα.

Ένα εξ αυτών είναι και ένα δικό μας παιδί παιδί των Ακαδημιών του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ο Αχιλλέας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ , νέος ωραίος και πολλά υποσχόμενος στην θέση του μπακ χαφ.

Αχιλλέα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες το μέλλον σου ανήκει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η Διοίκηση της Ομάδας μας πιστή στο πλάνο που έχει θέσει επιλέγει στηρίζει και δίνει την ευκαιρία σε Ναυπακτια παιδιά ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στον ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ και να δείξουν αν μπορούν να σταθούν σε υψηλότερο επίπεδο.

Ένα από αυτά είναι και ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος ο οποίος επιλέχθηκε και αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου , άφησε καλές εντυπώσεις στην θέση του σέντερ φορ και γι'αυτό ανανεώνουμε την συνεργασία μας για την νέα χρονιά.

Γιώργο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΙΤΑΚΗΣ

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών για την Ομάδα μας , θα έχουμε μαζί μας και την νέα Ποδοσφαιρική χρονιά τον πολλά υποσχόμενο νεαρό χαφ ΖΩ'Ι'ΤΑΚΗ Γιώργο.

Ένα Ναυπακτιο δικό μας παιδί που μπορεί να τον δούμε στο μέλλον και σε παραπάνω κατηγορίες , ένας τραυματισμός δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο πιστεύουμε. Γιωργο καλή ανάρρωση και σύντομα κοντά μας.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr