Δεν δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ο Παναγρινιακός

Εκπνέει σήμερα 19/7 η προθεσμία δήλωση συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr η πρωταθλήτρια ομάδα του Παναγρινιακού δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή, καθώς χθες το βράδυ υπήρξε συμβούλιο μεταξύ των μελών του Δ.Σ με την απόφαση που πάρθηκε να είναι η μη κάθοδος της ομάδας στην Γ΄Εθνική.

Ήταν κάτι που δεν εξέπληξε, καθώς η συμμετοχή μιας ομάδας στο παραπάνω πρωτάθλημα και τον 3ο όμιλο που έχει τοποθετηθεί (εντελώς αδικαιολόγητα βάσει γεωγραφικών κριτηρίων) από την περσινή χρονιά η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κάνει οικονομικά ασύμφορη την συμμετοχή.

Έτσι την φετινή χρονιά η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν θα εκπροσωπηθεί από τον πρωταθλητή της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, και πολύ φοβούμαστε ότι αν δεν αλλάξει κάτι και τα επόμενα χρόνια δύσκολα θα μπορέσει να συμμετάσχει κάποια ομάδα στο εν λόγω πρωτάθλημα.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr