«Παροικία» ποδοσφαιριστών από τον Δήμο Μεσολογγίου στη Γαβαλού

«Παροικία» ποδοσφαιριστών τη νέα χρονιά στην ομάδα του Κεραυνού Γαβαλούς η οποία έχει προχωρήσει σε συμφωνία (κάποιες έχουν ανακοινωθεί και έπονται και οι επόμενες) με όχι έναν ούτε δυο, αλλά επτά ποδοσφαιριστές με καταγωγή από τον Δήμο Μεσολογγίου μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Παίκτες της ομάδας είναι ήδη μιας και έχουν ανακοινωθεί οι Δημήτρης Μπαρμπαρούσης, Μάκης Φούντας και Γιάννης Σεραφίγκος, ενώ σειρά συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aitosports.gr θα πάρουν οι Γιάννης Χαλαζιάς, Αργύρης Κοσμάς, Βασίλης Αθανασόπουλος και Γιάννης Γερατσιάν.

Κινήσεις που δείχνουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους που θέλει να έχει την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγοριας η ομάδα του Σπύρου Μπούρδου ο οποίος απ ότι μαθαίνουμε θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Γιάννη Ντζιβανάκη στον πάγκο του Κεραυνού Γαβαλούς τη νέα χρονιά.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr