Στο πρωτοδικείο οδηγείται ο Ναυπακτιακός – «Ταφόπλακα» οι «υποχρεώσεις» προς το Παπαχαραλάμπειο

Την παραίτηση της έκανε η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα χθες λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Η διοίκηση της ομάδας  ήταν στον αέρα με πολλά προβλήματα και με σημαντικότερο το γηπεδικό με τις εξέδρες να παραμένουν για ακόμη μια χρονιά κλειστές κάτι που σημαίνει στοπ στα έσοδα . Την φετινή χρονιά προέκυψε ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει σχέση με τις υποχρεώσεις της ομάδας για λειτουργικά έξοδα που έπρεπε να προσκομίσει προς το στάδιο ποσό που φτάνει το ύψος των 12,500 Ευρώ από το 2019 που το περισσότερο διάστημα το στάδιο ήταν κλειστό λόγω κορονοϊού.

Απίστευτα πράγματα αν όλα αυτά που ενημερωθήκαμε από κύκλους της διοίκησης ισχύουν  με την πολιτεία αντι να στρέφει τα νέα παιδιά προς τον αθλητισμό να τα διώχνει μέσα από το πιο σύγχρονο γήπεδο της Αιτωλοακαρνανίας ζητώντας  λειτουργικά έξοδα από το 2019 στην τωρινή διοίκηση και γι αυτό το λόγο να μην μπορεί να γίνει χρήση του βοηθητικού γηπέδου  για τις ακαδημίες που σημαίνει τέλος σε κάποια έσοδα που είχε η ομάδα από αυτές , και παράλληλα έχουμε φτάσει μέχρι τα μέσα Οκτώβρη και ακόμη κανένας χορηγός δεν έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο πάλι γι’ αυτόν το λόγο/

Η ομάδα της πόλης  στα πρόθυρα διάλυσης καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πάει στο πρωτοδικείο με ότι αυτό συνεπάγεται.  Επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Κοντροχρήστο και μας είπε ότι εδώ και τόσο καιρό είναι μόνο και προσπαθεί να βρει λύσεις χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα.

Πηγη: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr