Ξεσηκωμός στο Αιτωλικό για τον τελικό με το Καινούργιο


Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδα του Άρη Αιτωλικού για το αυριανό παιχνίδι δίχως αύριο για την ομάδα του Άρη κόντρα στην Δόξα Καινουρίου.

Η ομάδα του νησιού μετά την ήττα που γνώρισε το Σάββατο μέσα στο Καινούργιο με 2-0, καλείται να βρει τα ψυχικά αποθέματα ώστε να πάρει αύριο την νίκη και να οδηγήσει την διαδικασία στον τρίτο αγώνα όπου όμως και εκεί θα θέλει μόνο την νίκη, γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας την παραμονή κερδίζει η ομάδα της Δόξας που τερμάτισε στην ενδέκατη θέση.

Περεταίρω προβλήματα πλην την απουσία του τραυματία Καβαλιέρη δεν υπάρχουν, με τους παίκτες να δηλώνουν ότι θα τα δώσουν όλα ώστε ο Άρης να παραμείνει στην κατηγορία.

Έκκληση στο κόσμο απευθύνουν διοίκηση και ποδοσφαιριστές, ώστε να γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας του Αιτωλικού.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης των Play-Out που θα ξεκινήσει στις 5:00 μ,μ στο ΔΑΚ Αιτωλικού ορίστηκαν οι κ.κ Διώτης, Σπυριδόπουλος και Τριανταφύλλου.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr