Νίκη Άρη με 1-0.. όλα για όλα στο Καινούργιο


Νίκη με 1-0 για τον Άρη Αιτωλικού επί της Δόξας Καινουρίου που οδηγεί την διαδικασία των Play-Out σε τρίτο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του Καινουρίου.

Ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με εκατέρωθεν ευκαιρίες με τον Άρη να καταφέρνει στο 21΄με τον Ερινάλτο μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ευθυμίου να ανοίγει το σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 38΄, ανατροπή του Κακούρη στην περιοχή από τον Ερινάλτο και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τζωρζόπουλος Δ. με τον Κούσουλα να αποκρούει σωτήρια στην αριστερή γωνιά του.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄γυρισμα του Κακούρη, με τον Ερινάλτο να προλαβαίνει και να απομακρύνει.

8΄σέντρα από δεξιά του Χονδρογιάννη στο δεύτερο δοκάρι, σουτ πάνω στην κίνηση του Ζέρβα σε κόρνερ ο Ευθυμίου.

20΄φαουλ του Ζέρβα, κεφαλιά του Ερινάλτο, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών και να περναει κόρνερ.

21΄γκοολ, εκτέλεση του κόρνερ από τον Ζέρβα, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Κούσουλα Τ. η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Ερινάλτο απόκρουση του Ευθυμίου στο οριζόντιο δοκάρι και τα δίχτυα 1-0.

32΄προσπάθεια απομάκρυνσης από τον Κούσουλα Τ. , η μπάλα θα κοντράρει πάνω στον Κακούρη και θα καταλήξει στα χέρια του Κούσουλα.

33΄εκτέλεση φάουλ του Τζωρζόπουλου Δ. , με διπλή προσπάθεια στην αριστερή γωνιά του Κουσούλας σε κόρνερ.

35΄λάθος γύρισμα του Τζωρζόπουλου Δ. , κάτοχος της μπάλας ο Φράγκος, με τον Ευθυμίου να προλαβαίνει και με κόντρα να παίρνει το άουτ.

37΄ανατροπή του Κακούρη στην μεγάλη περιοχή από τον Ερινάλτο και πέναλτι για την δόξα.

38΄την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δημήτρης Τζωρζόπουλος, με τον Κουσούλα να πέφτει στην αριστερή γωνιά του και με διπλή προσπάθεια να διώχνει σε κόρνερ.

43΄πάσα του Μπλάνη με αποδέκτη τον Κακούρη, που από θέση τετ τα τετ θα πλασάρει άουτ.

48΄σέντρα του Ερινάλτο, κεφαλιά Κούσουλα Τ. θα μπλόκαρε ο Ευθυμίου.

58΄μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, σέντρα του Ζέρβα στον νεοεισελθών Φούντα και σουτ, σπουδαία απόκρουση του Ευθυμίου σε κόρνερ.

66΄γυριστό σουτ Γιώτη αουτ.

67΄σέντρα από δεξιά του Παχή στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Φούντα ελάχιστα άουτ.

78΄λάθος απομάκρυνση του Ευθυμίου, ο Μαχμούτ θα κάνει την πάσα στον Φούντα σουτ, με την μπάλα να γλείφει το ορίζοντα δοκάρι.

80΄τετ τα τετ του Ζέρβα, με τον Ευθυμίου να λέει για ακόμα μια φορά όχι.

82΄σουτ του Σαλμά με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Μπούσγο και κόρνερ.

86΄γέμισμα Σαλμά, σουτ του Γιώτη άουτ.

90΄γεμισμα του Ευθυμίου με τους αμυντικούς του Άρη να μην μπορούν να απομακρύνουν σωστά την μπάλα, κεφαλιά του Σαλμά με τον Κούσουλα να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

92΄σουτ του Μαχμούτ, με την μπαλα να κοντράρει πάνω στον Τζωρζόπουλο και να καταλήγει κόρνερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Διώτης, Σπυριδόπουλος και Τριανταφύλλου.

ΑΡΗΣ: (Κωνσταντάτος) Κούσουλας, Παχής (77΄Καρέτσος), Χονδρογιάννης, Κούσουλας Τ (61΄Καλύβας), Ζηνεμπής, Ερινάλτο, Μαχμούτ, Κουσουλας Γ, Φράγκος (55΄Φούντας), Ζέρβας, Μπούσγος.

ΔΟΞΑ: (Μακρής) Ευθυμίου, Σούσα, Στρεμμένος (46΄Μπισμπίκης), Τσίρκας, Γκορόγιας (71΄Μπουρλιάσκος), Τζωρζόπουλος Δ, Σαλμάς, Κακούρης, Γιώτης, Μπλάνης (84΄Ασημάκης ), Τζωρζόπουλος Σ.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr