Ανανεώσεις και μεταγραφές σε προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων.. 3/8 η έναρξη της προετοιμασίας


Στα γραφεία του ΠΑΟΚ Καλυβίων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ συνάντηση του προέδρου Γεράσιμου Ευστ. Μπελεβώνη με μέλη της παλιάς και νέας διοίκησης της ομάδας καθώς και με την παρουσία του προπονητή Λεωνίδα Ζαχαράτου, για να συζητηθούν τα τρέχοντα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα εν όψει της νέας χρονιάς.

Άμεσα, μιας και ο χρόνος ¨πιέζει¨, αποφασίστηκε να προχωρήσει και να υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας με την συνεργασία του προπονητή , του  διοικητικού συμβουλίου και του Μάκη Χ. Μπελεβώνη, με το κύριο βάρος να πέφτει πρώτα στις ανανεώσεις και κατόπιν στις νέες μεταγραφές παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία...

Συζητήσεις και επαφές έχουν γίνει τις προηγούμενες ημέρες σχεδόν με όλους τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας προκειμένου να απαντήσουν εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν και με τους Θ. Αρκουμάνη και Δ.Τσάμη οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμούν να εξευρεθούν λύσεις στα θέματά τους, για να παραμείνουν στο ρόστερ και αυτή τη χρονιά.

Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει ήδη οι Γ. Μουρίκης και  ο τερματοφύλακας Χ. Ζαρκαβέλης,  ενώ ο Φ. Πεσλής εγκαταλείπει μετά από 30 χρόνια, την ενεργό ποδοσφαιρική δράση.

Η Διοίκηση της ομάδας τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά και την συμβολή τους στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Στο χθεσινό συμβούλιο έγινε επίσης συζήτηση για τον ρόλο που θα αναλάβει στην ομάδα το κάθε μέλος ξεχωριστά και η βοήθεια που θα προσφέρουν όλοι έτσι ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα ο προγραμματισμός της ομάδας.

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα παράβολα και η οικονομική συμμετοχή, προκειμένου να μετάσχει κανονικά η ομάδα στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣΝΑ για την περίοδο 2015-2016.

Εν τω μεταξύ, ορίστηκαν ως υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος  οι Σπ. Καταπόδης  και Αγγ. Πολύζος,  στη θέση του Γραμματέα,  ο Χ. Ρεπετσάς,  ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της υποστηρικτικής ομάδας θα υποβοηθούν το έργο της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Η έναρξη της φετινής προετοιμασίας της ομάδας ξεκινά την επόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στις 5.30 το απόγευμα, στο γήπεδο Καλυβίων.

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr