Ισοπαλία για Άρη Αιτωλικού και ΑΟ Λυγιάς

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην τελευταία αγωνιστική του α' γύρου (11η), του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β'κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας, ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκόρ 1-1 με την ομάδα του Α.Ο. Λυγιά Ναυπάκτου, σε παιχνίδι που διεξήχθη χθες Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 το μεσημέρι, στο Ενώσιακο Γήπεδο Μεσολογγίου "Θ. Πασσιόπουλος".

Οι φιλοξενούμενοι στο 24' της αναμέτρησης θα καταφέρουν να ανοίξουν το σκόρ 0-1, με τον Ζαρκαδούλα Γ. με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ που ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο τυπικά γηπεδούχος ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα πιέσει από την αρχή και θα χάσει αρκετές ευκαιρίες για γκολ, θα καταφέρει να ισοφαρίσει στο 87' 1-1 με τον Διαμαντόπουλο Γρηγόρη με δυνατό ευθύβολο σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή της αντιπάλου ομάδας, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1)Α.Ο. Ζευγαρακίου 24 β.

2)ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 23 β.

3)Ηρακλής Αστακού 20 β.

4)Αστέρας Αγρινίου 19 β.

5)Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 16 β.

6)Αράκυνθος Ματαράγκας 16 β.

7)Α.Ο. Λυγιάς 14 β.

8)Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας 14 β.

9)Παιανία Μάστρου 7 β.

10)Α.Ο. Πενταλόφου 0 β.

11)Αχιλλέας Γραμματικούς 0 β.

Για την 12η αγωνιστική και πρώτη του β 'γύρου ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Αράκυνθο Ματαράγκας, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15:00, στο γήπεδο της Ματαράγκας.

1η φωτογραφία (ενδεκάδα)

Ορθιοι από αριστερά : Φράγκος Λάζαρος, Τσαπόκος Μίλτος, Καβαλιέρης Νίκος, Πασπαλιάρης Σώζων, Φλωρόπουλος Αθανάσιος, Χουλιαράς Νίκος.

Καθιστοί από αριστερά : Ζέρβας Νεκτάριος, Ξύστρας Ιωάννης, Λυκούδης Αγγελος, Διαμαντόπουλος Γρηγόρης, Φούντας Δημήτρης.

2η φωτογραφία (τεχνικό επιτελείο, αναπληρωματικοί)

Απο αριστερά : Κοντός Γιάννης (προπονητής), Κατσούλας Γιώργος (προπονητής τερματοφυλάκων), Σαρδελής Χρήστος, Κτιστόπουλος Γιώργος, Καλογήρου Αποστόλης, Καλογήρου Παναγιώτης, Σκαρμούτσος Κώστας, Βασόπουλος Γρηγόρης, Κούρτης Αλέξιος, Βίβας Βασίλης, Φράγκος Αναστάσιος.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr