Νίκη με 3-1 για τον Άρη Αιτωλικού στη Ματαράγκα

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ επικράτησε με σκορ 3-1 του Αράκυνθου Ματαράγκας το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου 2022 στο γήπεδο της Ματαράγκας, ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και πρώτη του β'γύρου, του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας.

Η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα ήταν ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, μπαίνοντας πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά στην εστία των γηπεδούχων.

8' Καλό σουτ του Καβαλιέρη Ν. καταλήγει άουτ.

11' Γύρισμα του Χουλιάρα Ν. στον Καβαλιέρη Ν. που κάνει το συρτό σούτ άουτ.

18' Φάουλ του Καβαλιέρη Ν. διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Λιάπης Ε.

25' Σέντρα σούτ του Καβαλιέρη Ν. φεύγει ελάχιστα άουτ.

31' Γκολ 0-1 : Μεγάλη μπαλιά του Καβαλιέρη Ν. πίσω από το κέντρο, ο αμυντικός Πολίτης Α. αποτυγχάνει να διώξει, η μπάλα φτάνει στον Πασπαλιάρη Σ. που αποφεύγει και τον τερματοφύλακα Λιάπη Ε. και με σούτ ανοίγει το σκόρ.

42' Γκολ 0-2 : Ο αμυντικός Λυμπέρης Α. ανατρέπει τον Χουλιάρα Ν. εντός περιοχής και ο διαιτητής Καζανάς Σ. δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Διαμαντόπουλος Γρ. και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Λιάπη Ε. που βρίσκει την μπάλα δεν την συγκρατεί και καταλήγει στα δίχτυα του.

44' Ο Θεοδωρόπουλος Γ. βγάζει συρτή σέντρα από δεξιά ο αμυντικός του Αρη Αιτωλικού Κάκκος Γ. βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και της αλλάζει πορεία αιφνιδιάζοντας τον Ευθυμίου Κ. που ήταν έτοιμος να την σπρώξει σε κενή εστία.

49' Γκολ 1-2 : Σούτ του Ευθυμίου Κ. από το ύψος της περιοχής η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία της εστίας του Τσαπόκου Μ. μειώνοντας το σκόρ.

50 ' Ο αμυντικός του Αρη Αιτωλικού Φούντας Δ. αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί ανέτρεψε τον Ευθυμίου Κ. που έφευγε στην αντεπίθεση.

58' Αντεπίθεση με τον Πασπαλιάρη Σ. που κάνει το συρτό σούτ άουτ.

69' Γκολ 1-3 :Ο Ζέρβας Ν. από αριστερά εκτελεί φάουλ, ο τερματοφύλακας Λιάπης Ε. στην προσπάθειά του να αποκρούσει συγκρούεται με τον συμπαίκτη του Αλπέντζο Α. με την μπάλα να φτάνει στον Διαμαντόπουλο Γρ. που δεν δυσκολεύεται να την στείλει στα δίχτυα.

Στη φάση αυτή οι δύο ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας τραυματίστηκαν με τον τερματοφύλακα Λιάπη Ε. πιο σοβαρά στο κεφάλι. Μετά από οκτάλεπτη διακοπή και την παροχή πρώτων βοηθειών ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να συνεχίσει αλλά μετά από λίγο ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος. Νέα διακοπή, αντικατάσταση του ποδοσφαιριστή και επικοινωνία με το ΕΚΑΒ για να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

90'+3' Ο Μπανάκας Σ. από αριστερά κάνει σέντρα, ο Ευθυμίου Κ. πιάνει από κοντά την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Αρη Αιτωλικού Τσαπόκος Μ. θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1)ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 26 β.

2)Α.Ο. Ζευγαρακίου 24 β.

3)Ηρακλής Αστακού 23 β.

4)Αστέρας Αγρινίου 19 β.

5)Α.Ο. Λυγιάς 17 β.

6)Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 16 β.

7)Αράκυνθος Ματαράγκας 16 β.

8)Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας 14 β.

9)Παιανία Μάστρου 10 β.

11)Α.Ο. Πενταλόφου 0 β.

12)Αχιλλέας Γραμματικούς 0 β.

Α.Ο. Ζευγαρακίου, Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας, Α.Ο. Λυγιάς, Παιανία Μάστρου έχουν αγώνα λιγότερο, ενώ Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς έχει κάνει το ρεπό της.

 

Ορθιοι από αριστερά : Φράγκος Λάζαρος, Τσαπόκος Μίλτος, Σαρδελής Χρήστος, Κάκκος Γιώργος, Πασπαλιάρης Σώζων, Φράγκος Αναστάσιος.

Καθιστοί από αριστερά : Καβαλιέρης Νίκος, Φούντας Δημήτρης, Σκαρμούτσος Κώστας, Διαμαντόπουλος Γρηγόρης, Χουλιάρας Νίκος.

Αλλαγές : Ζέρβας Νεκτάριος, Αλεξόπουλος Νίκος, Καλογήρου Αποστόλης, Βίβας Βασίλης.

Αποστολή : Κούρτης Αλέξιος, Ράπτης Αθανάσιος, Βασόπουλος Γρηγόρης, Ξύστρας Ιωάννης, Κοντός Ιωάννης.

Υ. Γ. Το Διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ εύχονται ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στον νεαρό τερματοφύλακα του Αράκυνθου Ματαράγκας Λιάπη Ε. μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr